Home / Dekoration / 1877 ombyggd kyrklig bondgård
1877 ombyggd kyrklig bondgård

1877 ombyggd kyrklig bondgård

Enfield Church byggdes 1877 och omvandlades nyligen till en bondgård och renoverades av Chris Kauffman, en gör-det-själv-bloggare. Den nya ägaren designade de flesta möblerna själv, och ersatte de gamla detaljerna med nya för att bevara estetiken. Titta på resultatet!

Entrén har en anpassad ståldörr med sådd glas, anpassad förvaring i lerrumsstil och ett inbyggt konsolbord i den renoverade entrén.

Det ombyggda köket med designade detaljer har en skräddarsydd köksfläkt, kvartsbänkar, en ö med bänkar av återvunnet trä och skeppsdetaljer, vitvaror i rostfritt stål, skräddarsydda lådor, soprutschbanor, kryddställ, mjukstängda dörrar och lådor. Den ansluter till en matplats och ett litet vardagsrum, och även om den här planlösningen är ganska stor ser allt supermysigt ut tack vare bondgårdsinredningen.

Ägarna har nyligen bytt ut de 140 år gamla målade glasfönstren med nya termofönster i trä, alla godkända av kulturarvskommittén för att gälla i 140 år eller mer. Master med trappa till loft med utsikt över huvudentrén och öppen planlösning på bottenvåningen. Den färdiga källaren har ett utrustat kök, 2 sovrum och en renoverad tvättstuga/bar bar Ägarna har reparerat och hållit det i toppskick under de senaste 3 åren. Nästan allt är nytt, men hela karaktären finns kvar. Nya ledningar, ny brunn, nya badrum, nya vitvaror, nya fönster, jordvärmeskyddad mark bakom för att bevara utsikten.

1877 kyrka omvandlad till elegant bondgård - DigsDi
1877 kyrka omvandlad till elegant bondgård - DigsDi
Canadian Blogger höstturné 2017 av White Wood |  bondgård.
Gör dig redo för sommarnöjen runt White Wood Barn-huset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*