Home / Dekoration / 3d väggpaneler och beklädnad

3d väggpaneler och beklädnad

Nuförtiden finns det många sätt att göra dina väggar väldigt iögonfallande: skapa en färgstark statement-vägg, en vägg med ett annat täcke, en väggkonstvägg, en överdimensionerad fotovägg, använd iögonfallande tapeter och naturligtvis paneler. Idag vill jag dela med mig av de coolaste och mest iögonfallande idéerna med 3D-väggpaneler eftersom dessa kanske är de mest chica och vågade, de fräschar upp och förvandlar alla rum de används i och de kommer att blåsa ditt sinne!

3D geometriska väggpaneler

De flesta av dessa paneler är geometriska paneler, så det finns ett brett utbud att välja mellan. Kvadrater, cirklar, trianglar, vaxkakor och andra mönster av alla storlekar och former kommer att fräscha upp vilket rum som helst och göra det mer modernt. Du kan använda dem var som helst: i din entré, vardagsrum, sovrum, badrum, barnrum eller någon annanstans. När det kommer till ett sovrum är statement-väggen oftast en sänggavel. På så sätt ser det mer iögonfallande ut. Du kan också använda den för att täcka hela rummet om du är sugen på en sådan djärv look.

3D-väggpaneler används vanligtvis bara på en vägg för att göra ett uttalande. Resten förblir oförändrat. För att underlätta appliceringen kan du använda självhäftande paneler. Det finns alternativ av olika material, från plast till naturligt trä, och du kan hitta miljövänliga 3D-paneler som bambumassa för att göra din vägg grön. Om det inte räcker att göra ett uttalande med mönster, välj en slående färg för panelerna som skiljer sig starkt från resten av rummet. På så sätt uppdaterar du utseendet på även det mest neutrala och lugna rummet.

Abstrakta 3D väggpaneler

Abstrakta mönster är en annan populär typ och du kan använda dem var som helst från ingången till sovrummet också. Det är detta som intresserar utrymmet, som potentiellt piffar upp ett vanligt utrymme eller förvandlar ett minimalistiskt utrymme till ett filosofiskt mästerverk. Det finns 3D akustikpaneler som också skyddar dig eller dina grannar från buller. Detta är en dubbel funktion: estetiskt och praktiskt tillsammans. Om du väljer akustikpaneler kan du behöva täcka hela rummet med dem. Så välj mönstret och titta noga, och välj sedan möblerna också för att få ett harmoniskt utseende. Njut av fler idéer nedan och bli inspirerad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*