Home / Dekoration / 5 enkla sätt att lägga till glamour till alla interiörer
5 enkla sätt att lägga till glamour till alla interiörer

5 enkla sätt att lägga till glamour till alla interiörer

Det finns vissa material som bara skriker glamour oavsett var du använder dem. De flesta av dessa används i stor utsträckning inom mode och redan ett måste för varje heminredningsfashionist. Och det är inte konstigt att när du lägger till en sådan i din inredning så blir den genast dyrare och lyxigare.

  1. Päls. Fuskpälskast är ett enkelt sätt att skapa en lyxig inredning. Täck din kontorsstol eller soffa med den. Du kan också använda pälsiga kuddar eller mattor för att lägga till glamour till ditt vardagsrum eller sovrum.

  2. fjäderdräkt. Fjädrar kan se både roliga och lyxiga ut. Om du väljer dina dekorationer rätt kan du skapa en vacker, glamorös inredning utan större ansträngning.
  3. metaller. Mässing och guldaccenter är en het trend just nu. Varannan bloggare sprayar sina bords- och stolsben med det vackra skimrande metalliska guldet, gult eller rosa. Men om du vill ha en lyxigare look, kanske du vill prova en bladguldsmetod för en mer strukturerad och rik look.

  4. Realistisk blommig tapet. Vissa blommiga tapeter är alldeles för fantastiska för att missa. Med bara några rullar kan du förvandla vilket rum som helst till ett konstverk. Visst, att installera tapeter är inte en snabb eller enkel process, men du kommer inte ångra resultatet.
  5. djuravtryck. När allt kommer omkring är djurtryck inte bara för modeaccessoarer. Kuddar, filtar och till och med tapeter och mattor kan användas för att göra ditt hem mycket mer moderiktigt och glamoröst.

5 enkla sätt att ge gnistan till alla interiörer 2020 |  fjäderdekor.
5 enkla sätt att lägga till glamour till alla interiörer |  Brunt vardagsrum.
5 enkla sätt att lägga till glamour till alla interiörer |  Fjäderlampa, Funky.
5 enkla sätt att lägga till glamour till alla interiörer |  Koppardekor, koppar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*