Home / Mode / ankelstövlar
ankelstövlar

ankelstövlar

Vad är stövlar?

Definition: Stövlar (engelsk ankel = fotled, engelsk stövel = stövel) kombinerar egenskaperna hos två typer av skor, nämligen pumps och stövlar. De ankelhöga skorna har nästan alltid en klack, vilket kan vara en stilettklack, en kilklack eller till och med en plattformsklack. Men det finns också platta modeller. Mest villkoren ankelstövlar och tossor som synonym till Stövlar andrahand. Därför gör Frauenschuh-uppslagsboken ingen skillnad mellan dessa tre termer, som alla tjänar till att beteckna en av de vanligaste typerna av skor som tillverkats i stor skala sedan 1939.

Är det ingen skillnad mellan stövlar och stövlar?

Ibland skiljer man stövlar från stövletter eftersom de förstnämnda, till skillnad från stövlar, bara når till eller strax ovanför ankeln. Denna skillnad görs vanligtvis inte i de enskilda nätbutikerna. Båda termerna används ofta här sida vid sida, där våghöjdskriteriet försummas.

Guiden till tossor

Varför kan man kombinera stövlar?

Den här typen av sko kan bäras året runt och för nästan alla tillfällen: ankelboots passar inte bara som festskor eller för en promenad på stan: smartare modeller med medium klack är perfekta för kontoret.

Men det är inte den enda anledningen till att ankelboots säljer så bra: ankelboots är en riktig kombinationstalang! Du kan stänga ankelboots perfekt Jeans, skinny jeans, boyfriend jeans, jodhpurs eller leggings kombinera. Helst ska längden på byxorna bara vara 3/4 eller 7/8 för att skorna ska se som bäst ut. Stövletter är också perfekta till kjolar så länge de inte är för långa. Stövlar ser särskilt sexiga ut med korta kjolar. När plattformsstövlar kombineras med utsvängda byxor skapas en distinkt, provocerande look.

Som en dekorativ pjäs kommer dina snyggaste ankelboots att se bra ut i en skoarrangör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*