Home / Dekoration / Antikt bord och moderna stolar

Antikt bord och moderna stolar

En stor trend växer fram inom heminredning: att göra ett uttalande. Det är vanligtvis bara en möbel som är väldigt annorlunda i stil, design och utseende, vilket skapar en djärv kontrast till resten av rummet. En antik byrå, bord, ljuskrona, soffa, stol eller något annat du gillar kan vara ditt personliga djärva uttalande som gör dig nervös. Dessutom kan du skapa djärva, kontrasterande kombinationer med flera möbler som de vi delar idag – ett antikt matbord och moderna stolar. Omöjligt att sammanföra dem? Är det inte! Gör dig redo för de coolaste och häftigaste kombinationerna!

Kontraststolar och ett bord

Det populäraste sättet att rocka ett vintage matbord och moderna stolar är att köpa eller köpa saker som är väldigt kontrasterande. Du kan accentuera vintagebordet med klara akrylstolar, med metallstolar, med djärva skulpturala stolar eller med djärva klädsel. Om du har ett rustikt vintagebord, överväg djärv sammetsklädsel och en elegant design för stolarna. Om bordet är väldigt utsökt, lugna ner det med några metallstolar. Ju mer olika bitar av din servis ser ut, desto coolare blir resultatet.

Samma färger

Om du inte är redo för en superkontrasterande och djärv look, kan du välja en mjukare övergångskombination: rocka stolarna som matchar färgen på ditt bord. Om du till exempel har ett vitkalkat bord, lägg till stolar med vit klädsel eller måla matbordets ben svarta och lägg till matchande moderna svarta stolar. Det är ännu en cool och edgy combo att rocka.

Felaktiga stolar

Om du inte har samma matstolar eller vill skapa en djärv, eklektisk look, välj stolar som inte matchar varandra. Ställ upp ditt bord och lägg till alla sorters stolar i olika färger – moderna, rustika, industriella, vintage, glamorösa och många andra. Färgerna kan också vara helt olämpliga. Var inte rädd för att blanda ihop saker – klädsel, material, utseende och detaljer – Eclectic är den nya klassikern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*