Home / Dekoration / Art déco badrum
Art déco badrum

Art déco badrum

Art Deco är en stil av bildkonst, arkitektur och design som uppstod i Frankrike strax före första världskriget. Han kombinerade modernistiska stilar med fint hantverk och rika material. Den var starkt influerad av kubismens djärva geometriska former. Djärv, modern, geometrisk och mycket sofistikerad – den här stilen är vad vi alla älskar! Om du vill inreda några rum i den här stilen men inte vet hur, har jag några idéer till dig. Idag pratar vi om art déco badrum. Låt mig visa dig hur man dekorerar en.

väggar

Marmor är en tidlös idé för alla badrum, och ett art déco-badrum ser väldigt utsökt ut med alla typer av marmor – vit, grå eller svart – både på golvet och på väggarna. För kakel, välj blank: svart, vit, marinblå, smaragd eller någon annan färg du vill. Svart och vitt är de mest populära färgerna för att dekorera art déco-rum och att skapa olika geometriska mönster från dem är en chic idé. Tunnelbaneplattor är också välkomna, de ser supercoola ut och är billiga. Dessutom har dessa brickor nu gjort en stor comeback. Om du inte känner så och vill ha något lite mer slående, välj tapeter med art déco-tryck, men kom ihåg att den ska klara de fuktnivåer som är vanliga i badrum.

möbel

Ditt badrumshandfat kommer att hjälpa till att framhäva din art déco-stil. Det kan vara ett häpnadsväckande svart och mässingsskåp, ett dubbelt eller enkelt sminkskåp, eller ett ursnyggt svart underdel med ett geometriskt mässingsinlägg, eller kanske ett marmorskåp – bara en marmorskiva räcker för att badrummet ska se fantastiskt ut. Olika geometriska detaljer är välkomna, gungande en matchande spegel. Sunburst-speglar är också fantastiska i 1920-talsstil. Mässing och koppar är välkomna för inredning och du kan även använda olika beslag i dessa metaller för att knyta ihop badrumsdelarna.

En touch av glamour

Art déco-stil betyder glamour och du måste lägga till den i rummet. Det kan vara en vacker kristallkrona, metalliska accenter – silver, mässing, koppar, massor av glasögon och speglar. Raffinerade lampor och vintage förgyllda ramar för speglar är välkomna för ditt art déco-utrymme. Stengeometriska pallar i metalliska nyanser och kanske utsökta geomattor och gardiner om det finns ett fönster.

lugnt art déco badrum |  Art déco badrum, badrumsinredning.
Art Deco Tiles www.tile-stone-stores.com |  Art déco badrum, Art.
3 tips och 23 exempel för att skapa ett art déco-badrum - DigsDi
cgmfindings: Art Deco BathroomFlint, Michigan från 1920-talet (Art Deco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*