Home / Dekoration / Avkopplande beige badrumsdesignidéer
Avkopplande beige badrumsdesignidéer

Avkopplande beige badrumsdesignidéer

Beige är en av de färger som är perfekta för ett badrum. Visst är många beiga badrum tråkiga, men i galleriet vi har satt ihop hittar du många idéer för att göra ditt beiga badrum stilrent. Även neutrala ämnen behöver inte vara tråkiga. Genomtänkt inredning, mysiga mattor, vackra konstverk och bra möbler kan göra ditt badrum lika vackert som lugnt och avkopplande.

Ljusare nyanser av beige

Ljusare nyanser av beige skapar en avkopplande, mjuk och inbjudande atmosfär i badrummet. De förvandlar det till ett spa. Om du bara använder beige toner och inget annat får du ett väldigt mjukt utrymme. Att lägga till grädde eller vitt uppdaterar omedelbart utrymmet och att välja fylliga färger – svart, rikt brunt, vinrött – skapar lite dramatik. Du kan täcka väggarna med kakel eller väggpaneler, klinker- eller trägolv och ett tak med mycket ljus. Prova ett stort fönster för att njuta av utsikten och täck det med skugga om du vill ha avskildhet.

Mörka och djärvare nyanser av beige

Prova djärvare eller mörkare nyanser – taupe, bruna toner eller något annat du gillar. På så sätt får du ett infall men inte för mycket utrymme. Du kan lägga till en svart touch till badrummet för att skapa dramatik eller kombinera fylliga beigetoner med vitt och grädde. Vitt och grädde kan läggas till med utrustning: handfat, badkar, toaletter och så vidare. Glöm inte den stilrena inredningen – konstverk, arrangemang i vaser och krukor och mycket mer. Kolla in de idéer vi har samlat in åt dig!

Ett modernt badrum i beige och brun med inslag av vitt.
43 Lugna och avkopplande beige designidéer för badrum.  Även denna sida.
61 Lugn och avkopplande beige designidéer för badrum |  dekoration.
133 Lugna och avkopplande beige designidéer för badrum |  litet badrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*