Home / Dekoration / Avskärmat fasadhus tillägg
Avskärmat fasadhus tillägg

Avskärmat fasadhus tillägg

I den lummiga Melbourne-förorten Ivanhoe skapade Julie Firkin Architects en modern tillbyggnad med en mönstrad fasadvägg. Elphin House har ytterligare utrymme på baksidan för det nya köket, matsalen och vardagsrummet, som alla sträcker sig till trädgården när de nästan 23 fot breda dörrarna är öppna.

På vardagsrumssidan av tillbyggnaden skjuter fönstren ut i nivå med snedtaket, vilket släpper in naturligt dagsljus i inredningen. För att bättre kontrollera solen utan att störa ljuset designade de en intrikat skärm med ett algoritmiskt mönster inspirerat av bladverk och textilier. Det är inte bara funktionellt, utan det bidrar också till det visuella intresset för bostaden. Möblerna är moderna, med svarta läderstolar och en soffa och eleganta moderna skänkar från mitten av århundradet. Varje zon accentueras av kraftfulla taklampor som markerar dessa utrymmen. Krukväxter fräschar upp rummen och förbinder dem med naturen.

Köket har vita skåp och blanka handtag. Den stora köksön står nästan mot den skjutbara glasdörren, vilket ger de som äter eller lagar mat i baren en känsla av att vara ute. Denna köksö kan användas för matlagning såväl som till frukost och mellanmål. Hela utrymmet har öppen planlösning och ansluts till däck där ägarna kan njuta av solsken och frisk luft och som är ansluten till trädgården.

Bilder + av + skärmade + verandor + av + tillägg |  Skärm veranda.
Second Story Screened verandadesign, bilder, ombyggnad, inredning och.
Fler idéer nedan: Bekvämt skärmad i veranda och golv och dörrar.
Pin av Joan Horner på Sun Room / Screened in Veranda |  ranch stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*