Home / Dekoration / Avskilt lantligt minimalistiskt hem
Avskilt lantligt minimalistiskt hem

Avskilt lantligt minimalistiskt hem

Timothee Mercier från Studio XM har rekonstruerat en gammal och obeboelig gård i södra Frankrike och förvandlat den till en avlägsen lantresidens. MA House Apartment är designad som en intim tillflyktsort i bergen. Den nya byggnaden respekterar regionens läge och arkitekturhistoria, och bibehåller proportionerna av den gamla bondgården i form av golvyta och skal.

Den övergivna lägenheten förblev orörd i 15 år eftersom kunderna inte kunde renovera den då och hade byggt ett annat hus på en närliggande kulle. Fastigheten är väl belägen men helt avskilt, undangömt på landsbygden. Med kundernas estetiska begränsningar och önskemål i åtanke, var MA House tänkt som en intim fristad som är i linje med områdets arkitekturhistoria.

Den befintliga strukturen stegades noggrant, men fotavtrycket och höljet överensstämde till stor del med proportionerna på det gamla bondhuset. Det här huset är mer än en enkel rekonstruktion. Det sågs som en renovering som accentuerade hemmets egenheter och visade upp det noggranna hantverket. En dämpad, neutral färgpalett skapar en lugn atmosfär i hemmet, medan material som sten, trä och mjuka tyger bidrar till den känslan.

Norm Architects renoverar den minimala interiören i en avskild.
En titt in i Bruce Willis avlägsna New York-land för 13 miljoner dollar.
Norm Architects renoverar den minimala interiören i en avskild.
Plan 48445FM: Husplan i europeisk stil med avskild mastersvit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*