Home / Mode / Axelbandslösa toppar
Axelbandslösa toppar

Axelbandslösa toppar

En axelbandslös topp är en topp som är hudtät och utan remmar. Den är också ofta bar mellanliggande och därför mycket sällsynt. Eftersom den inte har några remmar är den vanligtvis skyddad från att glida av ett gummiband eller silikonkant. Den måste vara väldigt åtsittande och tillåter ofta inte att en bh bärs, vilket är anledningen till att den är särskilt populär bland män.

Tubtops är en somrig variant av ytterplagg för kvinnor och är därför särskilt populära som luftiga toppar i varma temperaturer.

egenskaper

En egenskap hos den här typen av toppar är att axelbandslösa toppar inte har några remmar utan bärs utan ram, till skillnad från till exempel spagetti eller grimstoppar. Detta exponerar helt och hållet utsikten över axeln och övre delen av ryggen, vilket gör en topp som denna särskilt sofistikerad och sexig.

Optimalt grepp trots bristen på remmar

De är monterade och försedda upptill med ett rakt midjeband som går tvärs över bysten och strax under armhålorna. Det integrerade elastiska midjebandet säkerställer optimalt stöd, så att toppen sitter perfekt och inte glider. Ett silikonband är också ofta införlivat på insidan av tyget för att förhindra att det glider.

Piptoppar finns i flera varianter, både vad gäller design, material och färg. Alla modeller har dock en tight passform och framhäver bärarens figur.

Få den bästa svarta axelbandslösa toppen |  Axelbandslösa toppar, axelbandslösa.
HiMONE - Ny sexig boho axelbandslös toppskjorta för kvinnor tjejer damer.
Fallless Strapless Fall Toppar för kvinnor YW18393 - Yaaku.c
STRAPLÖSA TOPS - Petal & Puppy U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*