Home / Dekoration / badkar i sten
badkar i sten

badkar i sten

Sten är ett tidlöst material som aldrig går ur mode och var du än använder det är det alltid coolt, funktionellt, praktiskt, catchy och hållbart. Stenplattor och själva stenen kan användas för att kläda väggar, golv, tak och tak i badrum. Men ett stenbadkar är det som gör ett djärvt uttalande i ditt utrymme. Låt oss ta en titt på några idéer så kanske du också blir inspirerad att skaffa en.

former och utseende

Stenbadkar finns ofta i runda och ovala former, men det finns även fyrkanter och rektanglar. De är perfekta för industriella, minimalistiska och ultramoderna utrymmen. Om du är ett blickfång, välj ett utskuret badkar i ett stycke gjord av fet sten. Ett sådant badkar har vanligtvis ojämna kanter, en catchy oregelbunden form och linjer som gör ett djärvt uttalande i ditt utrymme. När det gäller färgtoner är vi vana vid att se badkar i mörka sten, men neutrala och mjuka badkar blir allt populärare eftersom naturliga och neutrala badrum är trendiga nu för tiden.

hur man stylar

Ett stenbadkar passar alla badrumsstilar, från minimalistisk till rustik. Allt du behöver göra är att välja rätt form och nyans och styla dem rätt. Minimalistiska och atmosfäriska moderna utrymmen kommer att välkomna mörka rektangulära stenbaljor. Spaet och de tropiska badrummen ser bra ut med mörka och neutrala stenbadkar. Rustika badrum och bås kan accentueras med grovt snidade stenbadkar. Lägg till sidobord, pallar och olika tillbehör som matchar badrummets stil.

30 stenbadkar som kommer att rocka ditt badrum (bilden
Stenbadkar - Marmor, Granit & Travertin - Stenfront
Stenbadkar, stentoaletter och stenbeslag |  badkar i sten.
Stenbadkar - Marmor, Granit & Travertin - Stenfront

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*