Home / stol / Badkar stolar – bekvämlighet
Badkar stolar – bekvämlighet

Badkar stolar – bekvämlighet

Det var en gång i Frankrike en ung och kreativ hantverkare som designade och tillverkade stolar åt adelsmannen. Det var början på 18 årth Century och stolarna på marknaden var begränsade i designen. Det enda sättet att tillföra komfort och värde var klädseln, men vår hantverkare, vars namn inte finns på historiens sidor, tänkte ut ur lådan och tillverkade en stol med enbart fokus på komfort. Detta kan anses vara den första badkarstolen i historien.

Stolen överlämnades till kung Ludvig XV:s hov. Erbjuds av Frankrike, som han tyckte mycket om och ofta satt när han höll i fatet. Detta var början och dessa badstolar var mycket efterfrågade av människor som uppskattade klass och komfort. Men det var först ganska sent som det kallades en badkarstol

Badkarsstolen fick sitt namn i Amerika när Charles F Montgomery hittade en intressant möbel och insåg att den såg exakt ut som ett gammaldags badkar. Men eftersom komforten var obestridlig, beundrade marknaden produkten. Populariteten fortsatte att växa och stolen introducerades snabbt även i Europa och Storbritannien. Detta är en kort anteckning om historien om denna stol, så att du kan inse att komfort är anledningen till att den tillverkades.

De moderna badstolarna ser söta och mysiga ut. Du har känslan av att sitta i en säker inhägnad, varm på vintern. Sitter du länge kommer du inte ha ont i ben och rygg. Tuftade poolstolar är en ultimat komfort du kan hitta på marknaden. Idag är denna kategori av möbler populär över hela världen och varje hem behöver den för sina hemtrevliga egenskaper.

Köp några vackra Argos badstolar till ditt hem och njut av den stilfulla omgivningen. Eller besök en The Tub Chair Shop för ett brett utbud av badkarstolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*