Home / Okategoriserad / Badrum i vitt och guld
Badrum i vitt och guld

Badrum i vitt och guld

Vad ska man göra för att inte bli galen? Medan vi alla är hemma och det är nästan omöjligt att gå ut, är det hög tid att du och ditt hem kommer – gör det till en bättre plats. För att inspirera till din nästa renovering, samlar vi alltid in idéer som du kommer att älska. Ett guld och vitt badrum är ett chict och tidlöst alternativ – det fungerar när som helst!

Färgscheman och stilar

Vitt och guld är ett klassiskt färgschema, det är väldigt sofistikerat och väldigt elegant. Du kan också välja neutrala färger – ljusgrå, brun, beige för att mjuka upp färgschemat ännu mer, och mässing blandat med guld är en cool idé eftersom mässing ger en chic retrotouch till rummet. Du kan också använda ljust eller mörkt betsat trä eller MDF för att göra utrymmet mer catchy. Metall och glas ger rummet intresse och gör det djärvare. Stora speglar ger glans och reflekterar ljuset. Använd catchy brickor av olika former för att undvika tråkiga utseenden.

Vitt och guld är en fantastisk färgkombination som passar många stilar: glamorös, samtida, modern, retro, vintage, modern bondgård och många andra. Detta är ett universellt färgschema – du kan använda det var som helst! Ett vitt badrum är alltid ljust och ser större ut än det är. Dessutom är ljusa färger alltid på trenden – du kan inte gå fel med detta färgschema.

inredning och tillbehör

Välj cool inredning för att få ditt badrum att sticka ut och det ska vara i mässing eller guld för att göra rummet ljusare och mer glamoröst. Lägg till krukväxter eller till och med eleganta blommor för att fräscha upp utrymmet, eller häng upp några utsökta konstverk här och där. Njut av!

Badrumsidéer med gyllene inslag |  Inspiration för stugabadrum.
Guld och svart badrum med gulddubbade medicinskåp.
Badrumsdesign i blått och guld - Modernt - Badrum |  Bad .
White and Gold Badrum - Modernt - Bathro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*