Home / Bad / Badrumsbelysning för ljusare, vackrare utrymme
Badrumsbelysning för ljusare, vackrare utrymme

Badrumsbelysning för ljusare, vackrare utrymme

När du skaffar ett toalettbord måste du tänka på att köpa vägglampor för att komplettera hörnet av ditt badrum med en elegant inredning och stil. Ett modernt badrum är ofullständigt utan ordentlig belysning. Eftersom vi pratar om badrumsvägglampor här kommer vi att diskutera exakt vilka spots som ser bedårande ut med vägglampor.

Skapa en förklaring: Oavsett vilken stil eller nyans du väljer för ditt badrum. Du har alltid möjlighet att få det att se fantastiskt ut med lampetter. Välj ett par lampetter. Du måste undersöka formen och storleken på produkten och välja bara de saker som kan göra ett djärvt uttalande. Badrumsservetter ser bra ut med scones som passar ihop med färgen och stilen på handfatet.

Ljus upp reflektioner: Att installera badrumslampor på båda sidor av badrumsspegeln är en annan populär idé som fungerar bra för ditt moderna badrum. Du ska se bra ut när du tittar på din reflektion i spegeln. Detta är möjligt när ljuset faller på ditt ansikte endast framifrån och inte ovanifrån. Ljus från ovan kan skapa skuggor under dina ögon, näsa och haka, vilket gör att du ser 10 år äldre ut. Detta är för deprimerande för att uthärda varje morgon innan du går ut.

Piffa upp hörnen: Hörnen i ditt badrum är viktiga för att lägga till vackra dekorativa lampetter. Genom att installera rätt vägglampor som matchar ditt rums inredning och färgtema kan du skapa en ljus miljö utan ett mörkt hörn. Faktum är att många badrum har fler än fyra hörn. Är det en bra idé att sätta en vägglampa i varje hörn? Ja, det är det definitivt! Men om du är orolig för ökade elkostnader bör du välja lågeffektsglödlampor. Besök Lumens och Overstock för en rad låg- och högeffektsglödlampor för badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*