Home / Dekoration / Badrumsdesign i svart mässing
Badrumsdesign i svart mässing

Badrumsdesign i svart mässing

Atmosfärisk och mörk inredning dyker upp, det är en av de hetaste trenderna inom inredning just nu. Så det är inte konstigt att vi har ett häftigt, fint badrum idag.

Badrum får oss ofta att känna oss svarta och stängda, men i denna lägenhet i Prag kombinerar arkitekten Lenka Míková svart med mässing, vitt och trä för att skapa en modern, lyxig känsla.

Svarta hexagonala kakelplattor täcker väggarna, brutna endast av mässingskranarna och kranen ovanför badkaret och i den inglasade duschen. Mässingen fortsätter till den inbyggda spegelramen och den bakgrundsbelysta hyllan, vilket gör att de sticker ut i en svart vägg. Svart och mässing eller guld är en tidlös färgkombination så du kan inte gå fel.

Ett vitt handfat, badkar och toalett ökar ljusstyrkan i badrummet, medan ett handfat i trä, skjutdörr och skåp ger badrummet en mjukare, mer naturlig känsla.

Badrummet är mycket funktionellt och designern lyckades få ut det mesta av detta lilla badrum. Vilken vacker idé för ett elegant och modernt utrymme!

Black & White & Brass Master Bathroom - Summit, NJ #black #white.
Guld och svart badrum med gulddubbade medicinskåp.
Svart badrumshandfat med marmor och mässing |  Jaclyn Peters design.
Badrumsidéer: hur man perfekt kombinerar svart, mässing, vitt och trä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*