Home / Dekoration / Bank för ammande mödrar

Bank för ammande mödrar

Oavsett om du tycker att amning ska ske privat eller på en plats som mamman väljer är en sak säker: den övergripande komfortnivån under denna process måste förbättras. Alla problem med amning offentligt kan sammanfattas i ett ord: obehag. Besvär i fysisk mening är uppenbara, men de psykiska besvären som orsakas av vandrande ögon och eventuella dömande blickar kan vara lika utbredda. Men idag finns det en lösning på detta problem – Heer Bank!

Heer är en bank dedikerad till att göra alla glada när det kommer till den fortfarande kontroversiella handlingen med offentlig amning som hamnar någonstans mellan fjärran och utomhus. Snurrstolen i slutet av bänken erbjuder en diskret sittplats på begäran, men också ett mer socialt alternativ när mamman har sällskap eller är helt bekväm utan bom. Den snurrbara stolen gungar också försiktigt, vilket hjälper till att lugna och slappna av baby.

Heers koncept utvecklades av designstudion 52hours i Prag, som sedan samarbetade med den Belgradbaserade industridesignern Nikola Knezevic för att få liv i den fysiska produkten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*