Home / Stil / Bär kjol vinter outfit idéer
Bär kjol vinter outfit idéer

Bär kjol vinter outfit idéer

Kan man ha kjolar på vintern? För att besvara denna fråga ska jag försöka besvara den med två olika typer av svar. Den första typen är idéer med kjoloutfits som ser riktigt bra ut och håller dig varm medan den andra typen är outfits som ser fantastiska ut på vintern men bara för dem som inte är rädda för kylan. Jag älskar tanken på att bära kjolar på vintern kontra alltid tråkiga och mörka klänningar. Låt oss nu titta på några av mina favoritidéer.

Kungsblå kjol med hög midja och svart skinnjacka

Kungsblå vinterkjol svart skinnjacka
källa

Låt oss börja med en som använder en fantastisk kungsblå färg. Bär helt enkelt en grå topp med en hög midjad kungsblå kjol och en svart skinnjacka. Kombinera outfiten med kungsblåa klackar. Det faktum att kjolen och skorna har exakt samma ljusa färg är det som gör outfiten så unik och iögonfallande. Förresten, om du är ett fan av den ljusblå färgen, läs vårt andra blogginlägg om hur man bär kungsblått.

Bär en vit midi pennkjol på vintern

vit midi pennkjol svart fleecejacka på vintern
källa

Om jag kan komma på en outfit som skulle passa perfekt till snön så är det förmodligen den här outfiten. Du kan bära en blå och vit randig skjorta med en svart kofta. För den nedre delen, bär en vit midi pennkjol, svarta leggings och knähöga läderkängor. Komplettera denna drömska outfit med en vit pälsmössa.

Bär en svart minikjol med en lång trenchcoat på vintern

svart mini kjol lång trenchcoat halsduk
källa

När det kommer till att bära en kjol på vintern är denna outfit förmodligen en av de mest klassiska. Outfiten består av en vit tröja, en lång grå trenchcoat, en svart minikjol och knähöga läderstövlar. Bär de svarta strumporna för att hålla dig varmare.

Svart stickad tröja och minikjol

svart stickad tröja mini kjol leggings boots
källa

Det här är en av de där outfitidéerna jag nämnde tidigare som ser underbara ut på vintern men som inte riktigt håller dig varm. Ändå kan du alltid bära en lång trenchcoat med den, men det skulle bli en annan outfitidé. Återgå till denna outfit genom att helt enkelt bära en svart stickad tröja med smal passform och svart minikjol. Komplettera looken med strumpor och svarta ankelboots. Om du inte är rädd för kylan kommer du definitivt att se attraktiv ut på vintern.

Miniflockkjol med hög midja och knähöga stövlar

hög midjad minikjol på vintern
källa

Som en annan underbar vinteroutfit kan du bära en svartvit topp med en svart högmidjad minikjol med volang. Kombinera dem med en beige skinnjacka och svarta knähöga stövlar. Du kan verkligen sticka ut medan andra människor bär chunky på vintern.

Vit utsvängd kjol med svart skinnjacka och leggings

vit utsvängning kjol svarta leggings boots
källa

Denna outfit består av det mörka i skinnjackan och det söta i den blommiga toppen. Lägg till några lager genom att bära en vit hel kjol, leggings och svarta ankelstövlar i läder. Detta är ett mindre vanligt sätt att bära den svarta skinnjackan. Prova detta och se inte alltid så mörk ut på vintern.

Svart minikjol, leggings och kavaj i läder på vintern

svart läder mini kjol leggings blazer boots
källa

Som en vacker och funktionell vinteroutfit kan du bära en slim fit krämstickad tröja, svart kavaj, svart minikjol i läder, leggings och ankelboots. Lägg till ett litet sött inslag genom att bära en prickig halsduk.

Grå minikjol och lång mörkblå kofta

grå mini kjol lång mörkblå cardigan stickad mössa
källa

Denna outfitidé är en bra demonstration av att använda färgkombinationen svart, grått och marinblått. Färgerna uttrycker helt enkelt en kall, snöig, grå vinterkänsla. Bär bara en grå slim fit tröja, grå minikjol, leggings och svarta ankelboots. Kombinera dessa plagg med två mörkblå saker i den långa koftan och den stickade mössan.

Knälång fleecekjol och trenchcoat i ull

Fleecekjol grå trenchcoat i ull
källa

För en unik och kreativ outfit, bär helt enkelt en knälång fleecekjol med en överdimensionerad trenchcoat i grå ull. Återigen kan du komplettera outfiten snyggt med svarta leggings och ankelboots.

Oversized stickad tröja med svart pennkjol

oversized stickad tröja svart kjol ankelboots
källa

För en minimal vinteroutfit kan du bära en grå stickad oversized bekväm tröja med hög hals och en svart pennkjol. Kombinera den med svarta läderstövlar för att fullborda denna rena och eleganta look.

Twirly volang kjol med kavaj

Twirly Ruffle Kjol Blazer Svarta Strumpor
källa

Ibland kanske du vill klä ut dig tjejigt och ha kul med att balansera de gråa vinterdagarna. Du kan bära helvitt med den vita toppen, kavajen och den twirly volangkjolen. Intressant nog gör du allt svart under genom att bära svarta leggings och läderstövlar.

Vit stickad tröja & svart minikjol i läder

vit stickad tröja svart läder minikjol på vintern
källa

Det här är ytterligare en outfit som gör det enkelt och ser otroligt uppfriskande ut på vintern. Bär en vit kabeltröja med en svart minikjol i läder och svarta stövlar. Det är allt. Enkelt men gott.

Blå Polka Dot Maxikjol & Stövlar

blå prickig maxi kjol vit tröja
källa

Om du vill ha en kjol på vintern är en maxikjol ett logiskt val. Bär en vit blus med en grå kofta överst. Kombinera dem med en polka maxi kjol och bruna stövlar. Det här är en så fin vinteroutfit som faktiskt kan hålla dig varm.

Oversized ullkappa med minikjol

Ullkappa mini jeanskjol vinter
källa

För en snygg look, använd helt enkelt en vit t-shirt och minikjol i jeans med en överdimensionerad ullkappa. Stövlar är perfekta för skor.

Plisserad kjol i chiffong & knähöga läderstövlar


källa

För en uppfriskande och unik vinterlook kan du bära en chiffongkjol med den grå tröjan med hög hals. Kombinera dem med knähöga svarta läderstövlar.

Här är en lista över mina favoritsätt att bära en kjol på vintern. Var inte rädd, för logiskt sett låter rock och vinter inte rätt ihop. Prova några av dessa och injicera lite energi i din outfit i vinter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*