Home / Dekoration / Bärbar och rökfri eldstad

Bärbar och rökfri eldstad

Utesäsongen har börjat och på vissa ställen är det fortfarande långt kvar, så att hitta häftiga eldstäder, pizzaugnar utomhus och grillar är fortfarande mycket på agendan. Idag delar vi med oss ​​av en väldigt cool pjäs, en eldstad som säkerligen kommer att bli en stjärna på din bakgård eller någon annan plats du går eftersom den är bärbar.

BioLites FirePit tar de bästa delarna av en lägereld, tar bort de värsta delarna och packar dem i ett bärbart paket som inte bara låter dig grilla, utan också laddar dina enheter.

En intern fyrväxlad fläkt tvingar luft genom 51 munstycken, vilket ger extremt effektiv förbränning som producerar mycket mindre rök än en traditionell eld. Det kommer att bränna antingen ved eller kol. Eftersom nätverkshöljet till stor del är genomskinligt kan du observera branden inuti. Den ser väldigt tilltalande ut och du kan njuta av lite s’mores, korv och svamp grillad på den! Med en vikt på endast 30 kg och vikbara ben är FirePit lätt att transportera. Den lakoniska designen gör den perfekt för alla moderna utrymmen. Prova och köp det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*