Home / Dekoration / Barstolar för att uppgradera ditt kök

Barstolar för att uppgradera ditt kök

Köket är ett av de mest använda och älskade områdena i alla hem och vi älskar att göra förändringar utan att bryta banken eftersom lite fräschör alltid är bra. Ett sätt att uppdatera ditt köksutseende utan att göra en massa förändringar eller slösa mycket pengar är att lägga till nya barstolar på köksön. Det finns två grundläggande alternativ: göra ett uttalande med färg eller med material/texturer, djärvt, hög kontrast och catchy. Dessa pallar kommer omedelbart att fräscha upp ditt köksutseende. Titta bara!

Färgglada barstolar

Den enklaste idén att göra ett uttalande är att sätta färg på rummet. Ta en titt på köksinredningen och välj något djärvt: rött, lila, blått, smaragd, marinblå, fuchsia, rosa, ringblomma och allt annat. Om det är ett monokromatiskt rum kommer det att passa med vilken ljus nyans som helst på din sittpuff. Om det är ett stämningsfullt rum, uppdatera det med ljusa eller pastellfärger. Om köket är färgglatt, välj en färg som matchar de element som redan finns på plats. Du kan också försöka hitta inga färgglada pallar för att förbättra din köksinredning och göra den glad. Ta bara matchande stolar och fräscha upp dem med djärva färger.

Strukturell barstol

Om du inte känner för att göra ett uttalande med färg, gå för texturer eller kombinera båda! Texturer gör din köksinredning rik, chic, djärv och catchy. Pallarna kan vara gjorda av rotting, trä, sammet, läder, akryl, metall eller något annat eller allt. Rotting ger rummet en naturlig känsla, läder är en tidlös lösning för en chic look, trä värmer rummet, akryl ger det en modern känsla. Färgerna kan vara neutrala eller för att matcha inredningen, eller till och med ljusa för att ytterligare förstärka inredningen. Kolla in fler idéer nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*