Home / Dekoration / Bäst designade dockningsstationer för Ipod Iphone

Bäst designade dockningsstationer för Ipod Iphone

iPods är för närvarande de mest populära spelarna i världen. iPhones är för inriktade för att vara lika populära i den mobila världen som iPods är i spelvärlden. Tack vare detta skapar många designföretag kompletterande produkter för dem. Att designa en dockningsstation för iPod håller på att bli ett ”måste” för de flesta branschledare. Naturligtvis står små företag inte åt sidan, för för vissa av dem är detta sättet att deklarera sig själva. För tillfället i butiker kan du hitta dockor tillverkade under sådana kända namn: Sony, Porsche Design, Lasonic, Jean-Michel Jarre och så vidare. Även om personer som Philippe Starck eller Victor Vetterlein lätt kan konkurrera med dem. De flesta moderna dockningsstationer är lämpliga för både iPods och iPhones och har fjärrkontroller. Vissa av dem har videoutgångar medan andra har trådlösa högtalare. Det finns många bra alternativ för alla Apple-älskare.

UPD: Kolla in de 10 bästa iPhone-dockningsstationerna som nyligen publicerats på vår systers webbplats.

Papegoja Zikmu av Philippe Starck

Zikmu är trådlösa högtalare designade av Philippe Starck för Parrot. Dessa 2,5 fot högtalare är dockningsstationer för iPhone/iPod med surroundljudsteknik och en rad trådlösa funktioner. De två högtalarna, som avger ljud från båda sidor, kan placeras var som helst i ett rum och fungerar utan kablar. Högtalare kan också strömma ljud från mobila enheter som en PC eller Mac via Bluetooth A2DP eller Wi-Fi. De har även en fjärrkontroll och en väldigt trendig minimalistisk look.

Vestalife Firefly och JewelBox iPod-högtalare

De nya Vestalife-bryggorna designades av designföretaget RKS i Kalifornien. Högtalarsystemen Firefly och Jewelbox är inte dina vanliga iPod-dockor. De är både beröringskänsliga och runda. Kulor ska öppnas för att avslöja dockan och högtalarna. Dessa iPhone- och iPod-kompatibla dockor packar mycket i ett litet paket. De har inbyggda subwoofers, förstärkare och fjärrkontroller.

iPod dockningslampa

Sang-Hoon Lee designade denna multifunktionella enhet som kan vara ett bra komplement till alla sovrum. Den kombinerar en sovrumslampa, en dockningsstation för iPod/iPhone och en högtalare. Högtalaren är gömd längs dockans yta. Kombinationen av funktioner lämpar sig inte bara för sovrum, utan även för kontor eller andra platser där det inte finns mycket utrymme, men det behövs musik och ljus.

Svart och vit Zeppelin iPod-högtalare

Designad av Native, IDEA 2008-vinnaren Bowers & Wilkins Zeppelin är den unika, iögonfallande dockningsstationen för iPod. Dockan har inte bara en fantastisk design, den har också många funktioner under huven. En dockningsstation stöder alla aktuella iPods (alla modeller utom 3:e generationens modeller är laddade). Zeppelin har en fjärrkontroll, ljuduttag med AUX-ingång och komposit/S-videoutgång för att titta på videor och foton från din iPod på din TV.

iPod-docka designad av Porsche

Porsche Design P’9120 är en bordsstereo med dockningsstation för iPod och radio. Den har en ren, linjärt formad design med överlägsen akustik och en kraftfull subwoofer. Den laddar valfri iPod och iPhone, men har ingen Wi-Fi-anslutning, så den kan inte användas som nätverksspelare.

Jean-Michel Jarre iPod-högtalare

Elektronisk musikpionjär Jean-Michel Jarre designade en udda iPod-högtalare som såg futuristisk ut på 1980-talet. Den innehåller två 20W högtalare och en 45W subwoofer, samt en iPod-inspirerad fjärrkontroll. Den är inriktad på den högre delen av dockningsmarknaden, eftersom den är speciellt utformad för att leverera högkvalitativt ljud: kretsen i dess inbyggda förstärkare är tydligen smart nog att fånga en del av kvaliteten som MP3-kodning saknar och återställa.

iTamTam dockningsstation för iPod

iTam Tam ser inte ut som andra dockningsstationer för iPod. Designad av Eric Berthès från Branex Design, ser dockan ut som traditionella Tam Tam pallar. iTamTam är ett universellt dockningssystem för alla iPod-modeller och iPhone. Kabeladaptern tillåter alla typer av ljudkällor inklusive MP3-spelare från andra märken. Den har 2 x 25W stereo och högtalare med 50W digital förstärkarteknik och en fjärrkontroll.

Art.Suono Wireless Music Enhancement System

Art.Suono, designad av David Weiner Ventures, låter dig strömma alla ljudkällor, inklusive en iPod, till alla ljudsystem via en integrerad dockningskontakt. Art.Suono har också en ”DWC-APHEX”-krets, som utvecklaren säger återställer övertonerna som går förlorade i komprimerad musik. Resultatet är förbättrad ljudrymd och klarhet, och mer resonant basrespons.

Sony iPod-ljudsystem

Sony Muteki LBT-ZX66i är ett 3-vägs basreflex bokhyllsystem/boombox utrustad med fyra 6,7-tums hybrid mellanregister/subwoofer-enheter och två 1-tums diskanthögtalare och totalt 560W levererar. iPod-dockningsstationen har en 5 -CD-växlare med Play Exchange och CD-R/CD-RW och MP3-uppspelning och radiosystem. Med varje funktion uppdaterad är det en höjdare från det förflutna.

Lasonic iPod Ghetto Blaster

Lasonic gjorde några klassiska bomboxar på 80-talet. Nu har de uppdaterat sin TRC-931 boombox med en integrerad dockningsstation för iPod, SD-kortläsare och USB-port. Den finns i olika färger och kan drivas med 10 batterier.

Trådlös iPod dockningsstation Victor Vetterlein

Den amerikanske designern Victor Vetterlein bestämde sig för att våra iPod-dockor behövde trådlösa högtalare som kunde tas loss från dockan och köras runt i lägenheterna. Yo Dock är designad för iPods och andra MP3-spelare. Högtalarna är vattentäta och har uppladdningsbara batterier.

i24R3 EOps iPod trådlöst högtalarsystem

Ett samarbete mellan Michael Young och EOps, det trådlösa högtalarsystemet i24R3 använder satellithögtalare och en basdocka. Setet är tillverkat i rent vit glans och innehåller ett aluminiumfodral. Systemet inkluderar en trådlös USB-ljudsändardongel som till och med låter dig strömma musik från din dator via iTunes. Detta gör att du kan fjärrstyra systemet från din dator var som helst i huset. Dock kan givetvis även kopplas ihop som ett extra högtalarset till din dator.

iPhone Alarm Dock CVT i3101

CVT i3101 mediacenterväckarklocka är smal nog att hänga bredvid din säng. Det är särskilt användbart när du inte har plats för ett bord i trånga utrymmen. Den kan användas med alla iPods och iPhones. Klockan har en 3,5-tums ljusblå LED-skärm och eleganta touchkontroller för att byta kanal och styra din mediaspelare. [buy on 100milligrams]

Griffin Envelope iPod Dock

Griffin Evolve är den trådlösa friheten som din musik har väntat på. Spela din musik genom laddningsbara trådlösa högtalare som du kan placera var som helst inom en radie på 150 fot. Högtalarna laddas medan du sitter på basstationen och spelar i upp till 10 timmar på en enda laddning. Dockan har en fjärrkontroll, S-Video och komponentvideoutgångar.

Logic3 Valve 80 iPod Dock och högtalare

Ge nytt liv till din musik med Logic3 Valve80 iPod-förstärkare, som överträffar iPod-ljudprestandastandarden. Den avancerade ventilbehandlingstekniken ger verklig värme, berikade övertoner och en ny dimension till din musik som är ovärderlig. Logic 3:s Valve80 inkluderar två 2-vägs bokhylla högtalare i svart och en rörförstärkare som levererar 40 watt per kanal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*