Home / Dekoration / Bästa färger Små utrymmen
Bästa färger Små utrymmen

Bästa färger Små utrymmen

Traditionellt görs dekoration av små utrymmen endast i neutrala färger, eftersom man tror att detta gör att små utrymmen ser större ut. Ett litet utrymme betyder dock inte att du bara ska hålla dig till neutrala värderingar. Denna regel fungerar inte längre! Nyckeln är att veta vilka färger du ska använda och hur du ska fördela de material du redan har så att utrymmet aldrig känns litet, utan istället känns läckert och fräscht. Följande färger är lämpliga för små utrymmen och ger dem karaktär.

blåbär

Den här nyansen är djärvare än den traditionella marinblåsan och kommer inte att göra ditt rum lika lynnigt. Detta innebär att göra ett uttalande och lägga till en touch av färg utan att bli för mörk, och en sådan färg ger rummet personlighet. Kombinera den med neutrala färger för en kontrast som omedelbart ger känslan av ett stort utrymme.

onyx

Gå inte för totalt svart på ett litet utrymme, men om du vill ha något mörkt, föredrar onyx, som är ljusare. Onyx fungerar för att det är vågat, till skillnad från andra färger som lyser upp utrymmet. Det här är en djärv lösning, men den fungerar!

Flerdimensionell rosa

Rosa är inte bara en feminin färg, den har också en touch av gnistra som ger en varm och mjuk känsla till alla rum. Det handlar om att väcka utrymmet till liv i allmänhet. Du kommer att ta fram det bästa i rummet genom att arbeta fram en så chic nyans och blanda den med en texturerad bit eller till och med nyanser av svart.

Gul

Alla nyanser av gult kommer att fylla ditt rum med solsken! Skapa en djärv kontrast med neutrala färger och välj en mjuk gul nyans för en varm glöd eller en neonnyans för ett ljust uttryck.

15 bästa målarfärger för små utrymmen - färgtips för små utrymmen
De bästa färgerna för små rumsdekorationer
Bästa färgerna för små sovrum Interiörfärger för små sovrum.
15 bästa målarfärger för små utrymmen - färgtips för små utrymmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*