Home / Mode / Bästa Kate Moss Street Style
Bästa Kate Moss Street Style

Bästa Kate Moss Street Style

Katherine Ann Moss eller Kate Moss är en välkänd supermodell och affärskvinna från England. Hon föddes i Croydon, Higher London den 16 januari 1974 och hittades 1988 vid 14 års ålder av Sarah Doukas. Hon är också grundare till Storm Mannequin Administration på JFK Airport i storstadsstaden New York. I verkligheten har hon fått utmärkelser för modellering och hon eller han blev en av de 100 mest inflytelserika personerna i världen 2007, tidskriften Model Time. Nu vill jag prata om Kate Moss Avenues mode från denna supermodell.

Kate Moss presenterade för övrigt modeikonen i samarbete med Calvin Klein. Just här vill jag dela med dig av den bästa Kate Moss streetstyle som du borde prova. På grund av detta kan du kopiera massor av Avenue-mode från henne och bara några som du kan se från filmen nedan. Så spara studien och prova ett av Kate Moss fascinerande avenymode att kopiera. Njut av din tid!

I verkligheten, som supermodell, har Kate Moss väldigt olika mode än andra hela tiden. Outfiten och den långa slipsen får henne att se moderiktig och trendig ut.

Dessutom bär ett annat Kate Moss Avenue-mode överdrivna stövlar. Precis, hon har överdrivna minikjolar på sig hela tiden. På grund av detta faktum verkar hon faktiskt vara på mode hela tiden och du kommer att kopiera hennes mode.

Hittills har Kate Moss varit så skicklig på att mixa och matcha outfits. Kolla in dessa två bilder. Och hon sminkar sitt stökiga hår bra med bollformad hatt, verkar cool.

Förresten, hon gillar inte bara informellt mode, den långa klänningen gör också att hennes allémode ser trendigt ut. så vad tycker du

Kate Moss Street Style med hatt 1 |  Kate Moss street style, Kate.
TOPSHOPS BÄSTA och 8 stilregler - Kate Moss säger... - TrendSurviv
TOPSHOPS BÄSTA och 8 stilregler - Kate Moss säger... - TrendSurviv
KATE MOSS Street Style Muse - Erika Brechtel |  Kate Moosstrasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*