Home / Stil / Bästa manschetterade jeansoutfitidéer för kvinnor
Bästa manschetterade jeansoutfitidéer för kvinnor

Bästa manschetterade jeansoutfitidéer för kvinnor

I många olika blogginlägg har vi pratat om alla möjliga idéer om denimoutfit, inklusive boyfriend-jeans, skinny-jeans och jeansshorts. Manschettade jeans har dykt upp mycket i alla dessa idéer, men vi har inte fokuserat på hur man knyter jeans och hur man stylar dem ännu. I det här blogginlägget kommer jag inte bara att prata om jeans med manschetter utan också dela med mig av några av de bästa idéerna med manschetter som kan hjälpa dig att se stilig och avslappnad ut.

Hur man knyter jeans

Dubbla rullade jeans med djupa manschetter för kvinnor

Det är väldigt lätt att cuffa jeans. Även om du faktiskt kan göra det som du vill, finns det två huvudsakliga metoder. I det här fallet säger en bild mer än tusen ord. På bilden ovan kan du se att de två typerna av jeans med manschett är kända som ”double roll” och ”deep cuff”.

dubbel roll

Dubbelrullen är det populäraste sättet att knyta jeans. Det kallas en dubbelrulle eftersom du vanligtvis inte rullar den mer än två gånger, eller så kan jeansen se tjocka ut. Det ser bra ut för de flesta situationer, oavsett om du bär sneakers, stövlar eller klackar. Håll utrymmet mellan dina skor och botten av dina jeans cirka 1 till 2 tum.

Djup manschett

Den djupa manschetten betyder en enda rulle större än 3 tum. Oftast går det bara bra med stövlar. Egentligen ser det sällan bra ut om man inte har snygga långa ben. Om du är en av de lyckliga personerna som klarar det, kan ett par jeans och stövlar med djupa muddar få dig att se stilig och unik ut.

Så låt oss hålla fast vid dubbelrollen för det mesta och bara prova den djupa manschetten om du är begåvad med långa ben. Låt oss nu hoppa rakt in i listan över fantastiska idéer för jeansoutfits med manschetter.

Boyfriend jeans med muddar, t-shirt och sneakers

T-shirt manschett jeans sneakers outfit med manschett

Kombinera en enkel t-shirt och vita sneakers med slitna boyfriend-jeans. Du dubbelrullar helt enkelt jeansen för att exponera ungefär en tum av dina ben. Det lilla utrymmet mellan dina jeans och sneakers gör att du faktiskt ser längre ut.

Skinny jeans med djupa muddar och stövlar

Skinny jeans med djupa muddar

Okej, även om jag sa att denimklädseln med djupa muddar är väldigt svår att ta av, så ska jag ändå ge dig ett exempel på hur man bär den. Om du har vackra långa och smala ben behöver du bara knyta dina smala jeans lågt och para ihop dem med stövlar. Som ni kan se på bilden ovan verkar damen fortfarande se kortare ut med den här outfiten, även om hon redan har ganska långa ben. Så var försiktig med denna idé och var din egen domare.

Bär boyfriendjeans med muddar, skinnjacka och klackar

Skinnjacka med muddar och muddar

Ett av de stiligaste och snyggaste sätten att bära boyfriendjeans med manschetter är att kombinera dem med en t-shirt med av-ringad hals, svart skinnjacka och klackar. Det här är definitivt en av mina favoritoutfitidéer på listan.

Baggy jeans med halva muddar och t-shirt med muddar

löst knutna boyfriend-jeans med sandaler

Kombinera den med en t-shirt med muddar och löst rullade baggy jeans (alias halvmanschett) för att skapa snygga vardagskläder. Det är kul att prova denna lite rebelliska look då och då.

Denim jumpsuit med muddar

Denim outfit med muddar

Denimoveraller brukar få dig att se söt men lite chunky ut. För att fixa detta behöver du bara dubbelrulla din jumpsuit för att få dina ben att se längre ut. Din totala andel blir mer balanserad.

Bär boyfriendjeans med muddar och en button-down blus

Button down blus, jeans med muddar och muddar

Efter att ha pratat om några outfitidéer som använder t-shirts som topp, låt oss prata om hur man stylar en vit button-down blus. Du kan kombinera den med boyfriend-jeans och plattor med muddar. Förresten, om du vill lära dig mer om hur man stylar boyfriend-jeans, läs vårt blogginlägg om bästa outfitidéer för boyfriend-jeans.

Bär smala jeans med en lång kofta och stövlar

långa cardigan boots slitna skinny jeans med muddar

I ett annat blogginlägg pratade jag om några av de bästa idéerna för långärmlösa koftor. Den här gången ska jag dela med mig av hur en långärmad kofta kan piffa upp din outfit. Kombinera den bara med en vit topp, skinny jeans med muddar och stövlar för en elegant och snygg look.

Jeansshorts med muddar och linne

Cropped jeansshorts crop top

Kombinera ett linne med jeansshorts med låga muddar och vita sneakers för en uppfriskande sommarlook. Detta är en särskilt bra idé för dig som har tatueringar på dina höfter eller lår för att visa upp dem subtilt. En crop top med höghalsade muddshorts är också en bra kombination för dig som inte har den perfekta midjan.

Vit crop top med jeans med muddar

Crop Top Manschetter Boyfriend Jeans Outfit

För fans av minimala outfits är det här idén för dig. Kombinera bara en vit crop top med manschetter boyfriend-jeans och sandaler med klackar. Det här är en snygg casual outfit som är väldigt lätt att ta av.

Off-shoulder-blus med jeans med muddar

Manschetter av jeans från axelblusen

För dig som vill se utvilad och glad ut men inte vill ha shorts på sommaren, här är en bra outfitidé för dig. Bär en off the shoulder-blus med jeans med mudd och viktigast av allt ett par sommarkläder som de blommiga plattorna på bilden ovan. Medan andra människor visar upp sina långa ben kan du överglänsa dem genom att visa upp dina vackra axlar och somriga look.

Dubbelrullade jeans, t-shirt och pojkvänskjorta med knytband runt midjan

Knyt pojkvänskjorta midjemanschetter jeans

Underskatta inte hur en pojkvänskjorta knuten runt midjan kan förvandla din outfit. Att para ihop detta med t-shirten och boyfriendjeans med manschetter kan ge mycket karaktär till din totala look.

Nästa gång du bär dina jeans, ta en titt i spegeln och försök ta reda på om ärmsluten på jeansen ger stil eller balanserar din outfit. Om du gillar det här blogginlägget och tror att det kan inspirera dig med vackra outfitidéer, läs våra andra blogginlägg om olika intressanta outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*