Home / Stil / Bästa pojkvänskjorta outfitidéer
Bästa pojkvänskjorta outfitidéer

Bästa pojkvänskjorta outfitidéer

Pojkvänmodetrenden, ledd av boyfriendjeans, spelar en viktig roll i den moderna modevärlden. Just trenden står för en stor del av fritidskläder för kvinnor. För er som inte vet ännu så betyder pojkvänsdräkterna i princip de outfits som verkar ha lånats av vänner. Till exempel är boyfriend-jeansen oftast jeans som är avslappnade och slitna. I det här blogginlägget ska jag prata om ett populärt stycke pojkvänsmode: pojkvänskjortan. Meningen med pojkvänskjortan är en skjorta för kvinnor som är designad i en lite lös, oversized och lätt maskulin stil. Nedan ska jag dela med mig av några av de bästa exemplen på pojkvänskjortor och hur man stylar dem.

Bär en rutig pojkvänskjorta med jeans

röd och svart pojkvän rutig skjorta

källa

Boyfriend’s Plaid Shirt är den mest ikoniska pojkvänsskjortan. Även om många olika färger fungerar bra är den röda och svarta rutiga skjortan klassikern. För en supercasual look, kombinera bara den rutiga skjortan med en skjorta, jeans och sneakers. Denna outfit handlar mer om att känna och se bra ut än att försöka se vacker ut. Vi har alla de dagar då vi vill ta en bit i en liten närbutik eller snabbmatsrestaurang när allt du vill göra är att klä dig avslappnad och se genomsnittlig ut.

Bär en väns rutig skjorta med jeansshorts

svart röd pojkvän rutig skjorta jeansshorts

källa

Med samma väns rutig skjorta gör det en värld av skillnad att ersätta jeansen med jeansshortsen. Denna outfit är subtil men ändå vacker. Håll skjortan lite över jeansshorts för en diskret sexig look. Denna outfit fungerar särskilt bra för dig som har snygga ben men inte har den perfekta midjan. Det accentuerar bara dina ben.

Bär med läderkjol

Pojkvän rutig skjorta skinnkjol

källa

Som ett mer unikt och mörkare sätt att styla den rutiga pojkvänsskjortan, kan du kombinera den med en läderkjol.

Ljusblå pojkvänskjorta

ljusblå pojkvänskjorta outfit idé

Den ljusblå pojkvänskjortan är ett annat populärt föremål. Jag skulle säga att det är knappt en sekund bakom den rutiga skjortan. Du kan enkelt kombinera den med jeans eller jeansshorts. Den senare är att föredra för en mer feminin och vacker avslappnad look.

Bär en chambray pojkvänskjorta med jeans och klackar

Chambray Boyfriend Shirt Jeans Outfit

För en chic look, kombinera en chambray pojkvänskjorta med jeans och klackar. För jeans är rivna boyfriend-jeans perfekta som en ledig outfit för häng och lediga dejter. Byt ut den mot smala jeans för att få en ledig fredagsoutfit att se mer professionell ut.

Vit pojkvänskjorta

vit pojkvänskjorta

källa

Den vita pojkvänskjortan är en populär produkt som du kan använda för att få en stilren, minimalistisk look. Du kan enkelt kombinera den med jeans. Tillbehören som klockan, väskan och skorna gör verkligen denna outfit anständig nog att bära till jobbet.

Randig pojkvänskjorta med vita byxor

randig pojkvänskjorta vita byxor

Av någon anledning är den randiga pojkvänskjortan svår att ha på sig. Om du är en av de sällsynta som ser bra ut med en randig pojkvänskjorta, kombinera den med vita byxor för en avslappnad och sofistikerad look. Detta är en vara som jag verkligen bör rekommendera att du provar noggrant innan du köper från en lokal butik. Den här outfiten är så svår att ta av sig.

Pojkvänskjorta och leggings

Pojkvänskjorta och leggings outfit

Pojkvänskjorta med läderleggings

För dig som har snygga ben är ett bra sätt att bära en pojkvänskjorta att para ihop den med leggings. För att se mer stilren och moderiktig ut är leggings i läder ett bra val.

Rosa pojkvänskjorta

rosa pojkvänskjorta crop top shorts

Som en kausal och sexig outfitidé kan du bära en överdimensionerad rosa pojkvänskjorta som en långjacka och kombinera den med en crop top och shorts. Även om vissa kanske argumenterar för om en rosa skjorta ska betraktas som en pojkvänsskjorta, ger den utan tvekan en riktigt snygg outfit.

Svart pojkvänskjorta

svart pojkvän skjorta outfit idé

Den helsvarta looken som består av den svarta pojkvänskjortan, svarta leggings och svarta skor är en av mina favoritidéer på den här listan. Det är en så minimalistisk och vacker outfit.

Kaki pojkvänskjorta

Kaki pojkvänskjorta slitna jeans

Att kombinera den kakifärgade pojkvänskjortan med trasiga boyfriend-jeans är en trevlig casual outfitidé för en tuff tjejlook. Tuff tjejstil kräver inte alltid att man klä sig i svart.
Denna outfit är ett bra exempel på ett alternativ.

Långärmad pojkvänskjortklänning

Pojkvän skjorta klänning outfit idé

Om du verkligen vill vara minimal kan du välja något som är lite längre än en pojkvänskjorta: en pojkvänskjortklänning. Du kan bara bära den som om du inte kombinerar den med leggings eller jeans. En enkel långärmad skjorta tillsammans med vita sneakers kommer att få dig att se avslappnad och stilig ut.

Cold Shoulder Boyfriend Shirt Klänning

Vänlig skjortklänning med kall axel

För en feminin look, istället för att välja en enkel långärmad klänning, prova en pojkvänskjortklänning med kall axel för att se unik och vacker ut.

Off the shoulder pojkvänskjorta

Vit axelbandslös pojkvänskjorta outfit

källa

Ett annat elegant sätt att visa hud är att bära den axelbandslösa pojkvänskjortan. Bäst med ett svart linne med spaghettiband och en kjol.

One Shoulder pojkvänskjorta

One Shoulder Boyfriend Shirt Outfit

Pojkvänskjortan med en axel är den mest kreativa outfitidén på listan. Nej, du behöver inte köpa en vara som heter One Shoulder Boyfriend Shirt. Istället tar du bara en pojkvänskjorta från din garderob och bär den på ett lekfullt sätt för att visa upp en av dina axlar. Lite DIY är kul så länge du har självförtroendet att göra det.

Det finns flera coola sätt att bära en pojkvänskjorta. Pojkväns modetrend är verklig och den är här för att stanna. En pojkvänskjorta i din garderob kan förvandlas till outfits i många olika stilar. Om du vill lära dig mer om pojkvänsmodetrenden, kolla in vårt blogginlägg om de bästa sätten att bära boyfriendjeans. Ha kul med styling och läs våra andra artiklar om outfitidéer och skönhetstips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*