Home / Okategoriserad / Bedårande minimalistiska vardagsrumsdesigner

Bedårande minimalistiska vardagsrumsdesigner

Jag fortsätter att skämma bort dig med minimalistiskt ögongodis, och dagens sammanfattning handlar om vardagsrum. Ett minimalt vardagsrum är ett absolut måste för alla moderna hem – ett sådant lakoniskt men ändå mysigt utrymme är perfekt för att spendera tid bredvid en öppen spis eller för att underhålla gäster. Välj vita väggar för att få ditt vardagsrum att se mycket rymligare och luftigare ut. Grått och svart kan användas som kontrast: Du kan också accentuera din eldstad med svart som accentvägg, tak eller möbel. Om du tycker att rummet är tråkigt, lek med texturer och material, lägg till ljusa accenter – röd, koppar, grön, blå eller någon annan färg. Kolla in idéerna nedan för att ta reda på hur du gör detta med stil!

färger och texturer

Vad är minimalistiska färgscheman? Först och främst är det svart och vitt, ett klassiskt kontrasterande färgschema som fungerar för de flesta utrymmen och som kan göras mer stämningsfullt eller neutralt med bara lite svart. Grått och vitt är en mjukare version av klassiker, och du kan även lägga till andra neutrala färger: beige, benvit, sand och brun. Om du föredrar lynniga rum, välj grafitgrå och svart som basfärger för att lägga till ljusa färger. Ljusa accenter är lämpliga för alla minimalistiska rum. Tro inte att minimalism handlar om monokromatiska utrymmen.

För att göra ditt minimalistiska vardagsrum mer catchy, lägg till texturer: trä, plywood, fluffiga mattor, betong, tegel och läder. Var inte för tung på texturer: trä och plywood och en fuskpälsmatta duger, en enda vägg är vacker eller en betongkonsol är ett sött och djärvt föremål.

möbler och inredning

En soffa eller kärleksstol är ett måste för ett vardagsrum. Du kan lägga till stolar eller fåtöljer, men de har alla en lakonisk design. Några minimalistiska soffbord – ett arrangemang – är en bra idé för ditt minimalistiska vardagsrum. Solstolar och hängande stolar är valfria – om du älskar dem, och förvaringsenheter bör vara mycket eleganta eller till och med flyttas till andra rum.

Lägg till en öppen spis för mysighet och ha ved i närheten. Rock taklampor eller ljuskronor för att skapa och njuta av en stämning i vardagsrummet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*