Home / Dekoration / Bella Swans House från skymningen
Bella Swans House från skymningen

Bella Swans House från skymningen

Är du ett fan av Twilight-filmer? Om du är det kommer du att skrika av spänning – det här är Bella Swans Twilight-hus!

Hemmet ligger i St. Helens, Oregon och byggdes 1935; Det ligger i ett lugnt område i centrala Saint Helens, inom gångavstånd till den historiska floden och en kort bilresa till Portland. Huset valdes till filmen eftersom det inte har uppdaterats så mycket sedan dess. Twilight filmades på plats i det här huset 2008. Fans från hela världen skickade till ägarna föremål som dök upp i filmen så att de kunde återskapa utseendet på rummen ett decennium senare.

För att förbereda huset för sin filmdebut målade produktionsteamet exteriören och de flesta rummen invändigt. Ägarna hade ett val: de kunde få sitt hem målat om i de ursprungliga färgerna, välja nya färger eller behålla de som valts ut av produktionsdesignern. Ägarna behöll filmens färgpalett: blått i vardagsrummet, gult i hallen och grönt i köket, alla komplementfärger. Alla dörrar i huset hade målats genom åren. Filmskaparna tog bort lagren av emaljfärg för att återställa det ursprungliga träet innan de spelade in filmen här.

Bostaden har 5 sovrum och 1,5 badrum. Många av originaldetaljerna från filmen kan ses i huset idag, inklusive detta skepp ovanför den tegelstenade spisen. Det retrogröna köket har fortfarande sin vintagecharm och de säger att de inte har några planer på att ändra på det.

Twilight' Bella Swan House är till salu - Varie
Nu kan du bo i Bella Swans hus fr.o.m "skymning" - Beroende av .
Bella Swans hus från 'Twilight' Airbnb-uthyrning i Oreg
Twilights hus är listat till salu i Oregon för $349,9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*