Home / Stil / Beskurna bomberjacka outfitidéer
Beskurna bomberjacka outfitidéer

Beskurna bomberjacka outfitidéer

För att se kort, snygg och avslappnad ut är en avskuren bomberjacka en av de bästa sakerna som kan hjälpa dig med det. Det är i grunden en beskuren och vanligtvis slimmad version av bomberjackan, så att du visuellt kan höja midjan. Precis som andra bomberjackor är den avskurna versionen väldigt lätt att styla och ta av. Om du inte har en aning om vad du ska göra med den, para ihop den med en skjorta och jeans så kommer du att bli förvånad över hur bra du ser ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag satt ihop några väldigt fina outfitidéer för korta bomberjackor åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Röd cropped bomberjacka med svarta slim-fit jeans


källa

Låt mig börja med den här listan med snygga och lite pojkaktiga outfitidéer med en ganska unik business-casual look. För att forma denna outfit kan du bära en vit grafisk t-shirt med en röd cropped bomberjacka överst. Kombinera dem med svarta slim fit jeans. För skorna, bär ett par vita sneakers för att komplettera outfiten.

Mörkblå cropped bomberjacka med vita byxor och vida ben

Mörkblå cropped bomberjacka med vita byxor och vida ben
källa

För att uppnå denna söta och anständiga sexiga outfit, här är vad du kan göra. Till toppen kan du bära en svart och vit randig cropped t-shirt med en mörkblå cropped bomberjacka. Kombinera dem med vita vida byxor för att se luftiga och eleganta ut. Bär ett par vita sneakers och en svart läderhandväska för att fullända den coola looken.

Svart bomberjacka med ankeljeans och ljusrosa klackar

svart bomberjacka med ankeljeans och ljusrosa klackar
källa

Här är en väldigt snygg nästan helt svart outfit som får dig att se snygg och smal ut. Till toppen kan du bära ett svart slim fit linne med en svart cropped bomberjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för att få skorna att se eleganta och feminina ut.

Grön cropped bomberjacka med grå t-shirt och skinny jeans

grön cropped bomberjacka med grå t-shirt och skinny jeans
källa

Om du måste välja en färg för att representera bomberjackan är grön förmodligen den specifika färgen. Här är en snygg grön cropped bomberjacka ihop med en grå t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Bär ett par vita low-top sneakers för att fullända looken.

Marinblå cropped bomberjacka med vit topp

Marinblå cropped bomberjacka med vit topp
källa

Det här är en ganska ungdomlig och snygg streetoutfit som är superlätt att ta av sig. För att uppnå denna fantastiska look kan du helt enkelt bära en vit topp och en marinblå beskuren och slimmad bomberjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par vita low-top sneakers för att fullända outfiten på ett rent och fräscht sätt.

Grön cropped bomberjacka med vit midikjol

grön cropped bomberjacka med vit midikjol
källa

För dig som vill se anständigt sexig ut på kontoret, här är en outfit du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende, bär en vit beskuren t-shirt med en vit midikjol som är monterad. Kombinera med en grön cropped bomberjacka för att skapa vackra lager. För skorna, bär ett par vita sneakers för att komplettera outfiten.

Ljusgrå kort bomberjacka med blå minikjol

ljusgrå kort bomberjacka med blå minikjol
källa

Det här är en fantastisk outfit som låter dig se sexig och naturligt ödmjuk ut. För att uppnå denna look kan du bära en marinblå tvådelad miniklänning där du bara behöver visa lite hud i midjan. Kombinera dem med en grå cropped bomberjacka och ett par svart mocka över knästövlarna för att fullborda den coola looken.

Grå bomberjacka med blå utsvängda jeans

grå bomberjacka med blå utsvängda jeans
källa

För att göra dig själv extra smal kan du bära utsvängda byxor eller utsvängda jeans eftersom det kan få dina ben att se ganska långa ut. Du kan till exempel bära blå utsvängda jeans med en grå t-shirt och en mörkgrå cropped bomberjacka. Kombinera dem med svarta sandaler med klackar för att fullända looken.

Svart cropped bomberjacka med ljusblå jeans med raka ben

svart cropped bomberjacka med ljusblå jeans med raka ben
källa

För att se vacker och ungdomlig ut är att bära mom jeans ett mycket effektivt sätt att göra just det. För att uppnå denna look kan du bära en grå t-shirt med en svart cropped bomberjacka. Bär den med ljusblå skyskrapa mom-jeans och svarta mockastövlar för att komplettera din outfit med stil.

Grå jacka med svart tröja och mörka jeans med muddar

grå jacka med svart tröja och mörka jeans med muddar
källa

För att uppnå denna enkla och snygga outfit kan du bära en svart tröja med en grå avskuren bomberjacka och en grå och vit rutig halsduk över för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar. Bär ett par korta stövlar i svart mocka med öppen tå för en snygg och sofistikerad ensemble.

Ljusrosa cropped bomberjacka i kombination med svarta cropped skinny jeans

Ljusrosa cropped bomberjacka med svarta skinny jeans
källa

Här är vad du kan göra för att uppnå denna snygga och chica outfit. Bär en svart t-shirt med avslappnad passform och en ljusrosa cropped bomberjacka på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Bär ett par vita low-top sneakers för att få skorna att se extra uppfriskande ut. Lägg slutligen till en crossbody-väska i svart läder för en elegant touch.

Grå bomberjacka med svart miniklänning

grå bomberjacka med svart miniklänning
källa

För att se stilig och minimalistisk ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär helt enkelt en svart miniklänning med en grå cropped bomberjacka. Kombinera dem med ett par vita low-top sneakers för att komplettera outfiten på ett ungdomligt och uppfriskande sätt.

Här är idéerna för korta bomberjackor som hjälper dig att se snygg och smal ut. Prova dem och du kommer att bli förvånad över hur lätt det är att ta av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*