Home / Stil / Beskurna kavajoutfitidéer
Beskurna kavajoutfitidéer

Beskurna kavajoutfitidéer

För dig som vill klä dig smart och snyggt till jobbet bör du redan vara bekant med att bära blazers. Idag ska jag prata om den beskurna kavajen, en väldigt intressant variant på de typiska kavajerna som kan få dig att se smal och unik ut. Det är skillnad på att para en vanlig kavaj med en beskuren. Med en vanlig skjorta ser den bäst ihop med en knappskjorta eller en skjorta, medan den ser bra ut med en beskuren skjorta med en damliknande topp. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för korta kavajkläder. Låt oss gå in direkt.

Vit blommig miniklänning och svart cropped kavaj


källa

Låt mig börja den här spännande listan med outfitidéer med en kvinnlig och elegant affärsdräkt. För att forma den här outfiten kan du helt enkelt bära en vit miniklänning med blommigt tryck och lägga på den med en svart beskuren kavaj för att se smalare och längre ut. Bär ett rosa ankelband med öppen tå för att lägga till en feminin touch till helhetslooken.

Grön kapad kavaj med mockafransar i kombination med vit linneskjorta


källa

Här är en lite mer stilren business casual outfit som är lite tuffare. Bär en vit skjorta i linne och en grön kavaj med fransar till toppen. Bär svarta smala jeans och svarta sandaler med remmar. Bär en elegant handväska i svart läder för att lägga till elegans till din outfit.

Svart cropped kavaj med vit knappad chiffongskjorta och blå jeans

svart cropped kavaj med vit chiffongskjorta och blå jeans
källa

Detta är en väldigt enkel och chic outfit som du kan bära för både arbete och sociala sammankomster. Bär en vit chiffongskjorta med knapp nertill och en svart beskuren kavaj till toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans med hög midja för att se smala och ungdomliga ut. Komplettera denna outfit med vita klackar för en fräsch look.

Grå cropped blazer med vit omlottblus och skinny jeans

Grå cropped blazer med vit omlottblus och skinny jeans
källa

Här är en väldigt snygg och lite unisex outfit. För att uppnå denna coola look kan du bära en vit omlottblus med en grå cropped kavaj för toppen. Bär den med blåa skinny jeans, svarta spetsiga klackar och en svart läderhandväska för en stilren och ren look.

Grön kavaj med ljusblå button down skjorta

grön kavaj med ljusblå button down skjorta
källa

För att uppnå en elegant och relativt färgstark business casual look bör du prova denna outfit. Bär en ljusblå button down skjorta och en ljusgrön cropped kavaj till toppen. Bär dem med mörkblå skinny jeans och bruna och svarta klackar för att fullända looken.

Svart cropped blazer med vit button down skjorta

svart cropped blazer med vit button down skjorta
källa

Här är en svartvit outfit som kan få dig att se både elegant och konstnärlig ut. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en vit skjorta med knappar och en svart cropped kavaj för toppen. Bär din med svarta chinos och svarta sandaler för att fullborda denna chica look.

Svart cropped militär kavaj med rosa rutig bodycon miniklänning

svart, beskuren militärkavaj med rutig, figurnära miniklänning i rosa
källa

Här är en svart beskuren militär kavaj. Låt inte ordet ”militär” lura dig att tro att kavajen måste vara unisex. Du kan verkligen bygga en elegant outfit runt den genom att para ihop den med en rosa bodycon miniklänning med ett rutigt bälte. Bär svarta klackar för att ge looken en extra sofistikerad touch.

Bär den med en ljusrosa crop top och svarta flytande minishorts

vit crop top och svarta flytande minishorts
källa

Om du är nyfiken på hur en cropped blazer och crop top skulle se ut tillsammans, har den här outfiten svaret du letar efter. Kombinera en svart cropped kavaj med en ljusrosa crop top för att avsluta denna outfit. Bär svarta flytande shorts och svarta klackar för att komplettera din outfit på ett ungdomligt och elegant sätt.

Blush rosa cropped blazer med vit skjorta och svarta jeans

rouge rosa cropped blazer som bärs med vit skjorta och svarta jeans
källa

Denna outfit visar ett mycket vanligt sätt att styla den beskurna kavajen. Den rouge rosa cropped blazern är ihopkopplad med en knapplös vit skjorta för att skapa snygga lager. Kombinera dessa plagg med svarta skinny jeans och leopardmönstrade balettlägenheter för att se feminin och mogen ut.

Vit kort kavaj med svart crop top och skinnbyxor

vit cropped blazer med svart crop top och skinnbyxor
källa

Det här är en sexig och konstnärlig svartvit outfit som du kanske vill ha på dig på ett cocktailparty för att överraska folk lite. För att forma denna outfit kan du bära en vit cropped blazer med en svart crop top. Kombinera dem med svarta läderleggings och svarta klackar för att fullborda denna fantastiska unisex-look.

Beskuren kavaj med tryck i svart och vitt med låg väst

beskuren kavaj med svart och vitt tryck med lågt skuren väst
källa

Om du blir lite uttråkad av alla dessa enfärgade beskurna kavajer, här är en mer kreativ svartvit tryckt beskuren kavaj. Du kan bära den med en svart V-ringad västtopp och blå skinny jeans. Bär spetsiga klackar i silvermetallic för att se mer slående ut.

Rosa avskuren kavaj med rodnad chiffong

grön beskuren kavaj med rodnande rosa chiffongkropp
källa

Om du funderar på att lägga till några rosa plagg till din outfit, finns det en god chans att du gör just det. Till exempel kan du bära en rosa beskuren kavaj över en rouge rosa chiffongblus för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta klackar med öppen tå för att se mer elegant ut.

Blush rosa blommig kavaj med en vit minikjol med hög midja

Blush rosa broderad blommig kavaj och vit minikjol med hög midja
källa

Det här är en väldigt kvinnlig och chic outfit. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en vit skjorta med spetsknappar och dra en rouge avskuren kavaj broderad med rosa blommor över dina axlar. En vit minikjol med hög midja och vita klackar är en bra kombination att lägga till din ensemble.

Gul och svart rutig kavaj med matchande minikjol

beskuren gul och svart rutig kavaj med matchande minikjol
källa

Här är ett super iögonfallande tvådelat set som består av en gul och svart pläd, beskuren kavaj och matchande minikjol. Bär den med en svart beskuren t-shirt och svarta läderklackar för att komplettera din outfit med stil.

Kort blommönstrad kavaj och rosa pennkjol

Kort blommönstrad kavaj och rosa pennkjol
källa

För en damliknande och elegant affärscasual-look kan du bära en ljusrosa chiffongtopp med en vit blommönster avskuren kavaj som toppen. Bär dem med en rosa pennkjol och gråa klackar för att komplettera denna look med elegans.

Jag hoppas att du gillar idéerna med korta kavajkläder som jag just nämnde för dig. Om du vill se elegant och stilig ut bör du prova den här listan ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*