Home / Stil / Black Bell Sleeve Dress Outfits
Black Bell Sleeve Dress Outfits

Black Bell Sleeve Dress Outfits

Ibland kan en liten detalj göra stor skillnad. Denna teori gäller även för kläder. Den svarta klänningen med ärm är en bra demonstration av detta. Klockärmarna gör att en klänning ser mycket mer attraktiv och feminin ut. Och det bästa är att den är väldigt lätt att ta av. För att ge dig några idéer om hur man stylar den, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för klänning med svart klockärm. Låt oss nu titta på denna intressanta lista.

Svart skaterklänning med klockärmar


källa

Eftersom klockärmarna är utsvängda ärmar, är det mycket vettigt att para ihop klockärmdesignen med en utsvängd miniklänning, även känd som en skaterklänning, för en elegant och luftig känsla. Här är en ursnygg svart skaterklänning med klockärmar och rosa klackar för att skapa en enkel och snygg affärsoutfit.

Svart svängklänning med klockärmar och floppy hatt

svart klocka ärm svängklänning diskettmössa
källa

För en konstnärlig look kan du bära en svart svängklänning med klockärmar och en svart floppy hatt. Komplettera outfiten med ett långt elegant halsband och ett par sandaler med nakna klack för att lägga till en feminin touch till helhetslooken.

Bär den med knähöga stövlar i grått läder

Grå Knähöga läderkängor
källa

Detta är en svart fodralklänning med klockärmar. Det ser stilrent och avslappnat ut. För att bygga en cool outfit runt klänningen kan du bära en vit läderhandväska och ett par grå läderknähöga stövlar för att fullända outfiten.

Svängklänning med klockärm med spetsdetaljer

Spetsdetaljer på svängklänning med klockärmar
källa

Klockärmarna gör redan att en svart svängklänning ser mer feminin ut. Men om du vill pressa kuvertet ännu längre, kommer några subtila spetsdetaljer i ärmarna att hjälpa. Du kan säga att resultatet ser väldigt feminint och elegant ut. Du kan kombinera den med svarta klackar med öppen tå för en elegant känsla.

Svart miniklänning i spets med filthatt

svart spets mini klänning filt hatt
källa

Du har redan sett vad en subtil spetsdetalj kan göra med en svart klänning. Den här gången blir klänningen så iögonfallande då spetsen spelar en mycket större roll. För att uppnå denna vackra look kan du helt enkelt kombinera den svarta miniklänningen i spets med en svart filthatt. Bär rosa spetsiga tåpumps för skorna för att sätta lite färg på outfiten.

Svart skaterklänning med tre fjärdedels ärm och halsringning

svart skaterklänning med trekvartsärmar
källa

Detta är en väldigt enkel helsvart outfit. Men det är också en klassisk och tidlös outfit som du kan bära till högtidliga evenemang och cocktailpartyn. För att uppnå denna mångsidiga look, bär helt enkelt en svart skaterklänning med klockärm med svarta ankelband och klackar med öppen tå. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, kanske kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta fotklackar.

Off The Shoulder Bell Sleeve Babydoll Mini Klänning

Off the shoulder babydoll miniklänning med bell-ärmar
källa

Ett cocktailparty är så roligt att alla borde göra sitt bästa för att se bäst ut. För vissa människor innebär detta att de bär djupa klänningar med V-ringning för att visa upp sina kurvor. För vissa andra personer med ljus hy skulle klänningen vara ett bra val. Denna Black Bell Sleeve Off Shoulder Babydoll Dress är ett bra exempel på en vacker och sexig off-shulder-klänning. Para ihop den med silverklackar med öppen tå för att glänsa på ett cocktailparty.

Svart bodycon miniklänning

svart bodycon miniklänning
källa

För en business casual workoutfit är det en bra idé att välja en klänning med plattare design. Du kanske till exempel vill bära den här svarta bodycon miniklänningen med bell-sleeve där klockärmarna verkligen är så vida och överdrivna. Kombinera helt enkelt klänningen med svarta spetsiga klackar och en svart handväska för en vacker och professionell look.

Maxi bell-sleeve shift-klänning med stövlar

Maxi Bell Sleeves Skida Klänning Boots
källa

För en elegant streetlook, kanske du vill bära den här svarta maxiklänningen med överdriven klockärm. Kombinera klänningen med svarta ankelboots och en plånbok i fuskpäls. Det är intressant att se hur dessa tre kontrasterande plagg kan kombineras till en cool outfit.

Svart miniklänning med skirt överlägg

svart mini gungklänning genomskinlig överlägg
källa

Det här är ytterligare en klänning som kan vara väldigt iögonfallande på ett cocktailparty, men det kräver inte att du visar mycket hud. Det är en svart miniklänning med ett blommigt meshöverlägg. Kombinera den med svarta klackar med öppen tå och ankelband för en helt feminin och vacker look.

Svart boho stil skater klänning med halsband

svart boho stil skater klänning
källa

För en boho street look kan du bära den här svarta skaterklänningen med klockärmar och ett långt halsband i bohostil. Kombinera dem med sandaler med nakna klack för att få outfiten att se lättare och mer feminin ut.

Svart skaterklänning med klockärmar och chokerhalsband

svart bell ärm skater klänning choker halsband
källa

Ett snyggt och trendigt knep för att omedelbart få din outfit att se snyggare ut är att bära en choker. Till exempel är den här svarta skaterklänningen med klockarm ihop med ett svart chokerhalsband för att skapa en stilig och luftig look. Kombinera outfiten med ljusrosa klackar för att se superchic ut.

Klänning med låg midja med V-ringning och bralette

Stupande V-ringad bralette-miniklänning med rynkad midja
källa

Denna outfit visar ett mycket intressant sätt att skapa lager. Svart miniklänning med klockärmar och nedsänkt V-ringning är skiktad över svart bralette med bågade kanter. Tack vare den djupa V-ringningen kan kanten på braletten sticka ut precis tillräckligt för att få outfiten att se väldigt sexig ut. Kombinera helt enkelt outfiten med svarta klackar med öppen tå för att fullborda denna feminina och sexiga outfit.

Axelbandslös svart spetsklänning med gladiatorsandaler

axelbandslös svart spetsklänning gladiatorsandaler
källa

För en superchic streetlook, bär en svart miniklänning med axelbandslös spets. Klänningen ser väldigt attraktiv och sexig ut på egen hand. Nu kan du ta outfiten till nästa nivå genom att bära ett snyggt och unikt par svarta gladiatorsandaler.

Svart blommig klänning med klockärmar och choker

svartblommig choker med klockhylsor
källa

Vill du ha en mer uppfriskande look kan du välja en svart blommig klänning istället för en enfärgad svart klänning. Här är en vacker blommig klänning med klockarm. Kombinera den med en matchande choker och vita sandaler för att se uppfriskande och vacker ut.

Här är idéerna med svarta klockhylsor som jag verkligen vill dela med dig. Prova kläderna ovan och se om du kan utöka ditt outfitspel ännu mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*