Home / Dekoration / Blågrå köksdesign
Blågrå köksdesign

Blågrå köksdesign

Vi inspirerar dig alltid med en bra idé för en hemmakeover. Dagens sammanfattning är tillägnad blåa och gråa kök. Varför kök? För när du lagar mat är detta hjärtat i ditt hem. Här samlas, prata, laga mat, njuta av måltider och mycket mer. Varför blått och grått? Eftersom detta är ett mycket populärt färgschema, älskat av många husägare och designers. Låt oss ta reda på hur man gör det!

färgschema

Blått och vitt är en mer populär lösning för kök. Därför kommer att välja blått och grått göra ditt kök mer catchy och ovanligt. Ett sådant färgschema används vanligtvis i mjukare och dämpade toner för att skapa ett inbjudande utrymme. Självklart kan du även använda en mörkblå köksö i ett duvgrått rum eller en touch av ljusgrått i ett ljusblått kök – möjligheterna är oändliga! Om du inte är säker på färgerna, lägg inte till så mycket: välj blå accessoarer, textilier och porslin. Detta talar om för dig om du är redo att göra fler ändringar. Glöm inte att piffa upp din inredning med metallics. Dessa är vanligtvis guld och mässing, men du kan välja en också. Vitt fräschar upp inredningen, betsat trä gör det mer rustikt och du kan tänka dig andra färger att lägga till här också.

möbler och tillbehör

Om du vill ha en mjuk färgskala, stenneutrala gråa och blåa nyanser, kan det här vara ett tvåfärgat kök, eller blått eller grått men med accenter, kanske en backsplash och bänkskivor. Om du vill rocka ett djärvt och kontrasterande kök, kan du rocka gråa skåp och jazza upp det med en ljusblå bänkskiva, backsplash, köksö och till och med ett kylskåp och en spishäll.

Blå Grå Köksskåp Butcher Block Få utseendet med.
40 blå köksidéer - vackra sätt att använda blå skåp och inredning.
Det här är våra favoritfärger för köksskåp.
Köksidéer Vit Blå Grå Skåp Medium Info - Saltandblu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*