Home / Dekoration / Blandade stoppade möbler
Blandade stoppade möbler

Blandade stoppade möbler

Mix och match-trenden kommer säkerligen att bli klassiker och kan ses överallt, speciellt i outfits och heminredning. Att blanda färger och tryck är en djärv idé för att liva upp alla utrymmen, men gör det rätt för att undvika en klibbig look. En av de coolaste idéerna som används för närvarande är blandad klädsel av möbler: sådana möbler är fantastiska för att göra ett uttalande och du kan hitta många snygga föremål eller till och med renovera några efter din smak. Detta var ursprungligen en modern inredningstrend från mitten av seklet, men nu är den tillbaka och hjälper till att hålla möbler från att bli tråkiga. Här är några idéer för att inspirera dig.

Blandade stoppade stolar

Blandade kuddar är ett bra och elegant sätt att göra ett modernt och djärvt uttryck i ditt utrymme – med ditt val av färg och mönster. Du kan göra det mer passande eller helt annorlunda – i några unika färger och tryck som inte används i inredningen. Så det kommer att vara ditt vittnesbörd, nu är sådana alternativ väldigt populära. Du kan rocka ett tyg för sitsen och ett annat för ryggen, eller till och med prova ett annat tyg för rygg, sits och armstöd för att göra allt djärvt och iögonfallande. Om du inte känner för att köpa, gör några stolar som denna och lägg till ett ordentligt fotstöd med blandade dynor. Renovera en vintagestol med supermodernt tyg för att få den att se wow ut!

Övriga möbler med blandad klädsel

Några andra plagg som ser fantastiska ut med blandad klädsel är bänkar och soffor. Tanken här är densamma: täck ryggstödet med en typ av tyg och sitsen med en annan, och för armstöd kan du välja samma tyg som sitsen eller till och med en tredje typ av tyg. Om du känner dig lat när du gör ett sådant här, leta efter färdiga föremål som Anthropologie-soffor. Bland dem finns så vackra föremål.

Liva upp din interiör: 27 stycken blandade stoppade möbler.
Liva upp din interiör: 27 stycken blandade klädselmöbler - DigsDi
Senapsfilten återlanseras den 4 augusti 2014 Vadderad.
Liva upp din interiör: 27 stycken blandade klädselmöbler - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*