Home / Mode / Blast
Blast

Blast

Det ärmlösa understället är inte alltid bara ett mer praktiskt herrunderställ. Som ytterplagg, speciellt för kvinnor, blir det ett moderikt blickfång på sommaren. Skärningarna i nacke och axelparti är ofta extra sportiga.

Linne är idealiska för kvinnors ytterplagg under vackra sommardagar, eftersom deras sportiga och avslappnade look alltid är på modet och garanterar ett fantastiskt blickfång.

Klipp och forma

Dessa tätt skurna toppar framhäver figuren och kännetecknas framför allt av bärarens speciella form. Istället för att löpa parallellt, löper dessa diagonalt mot varandra i nacken, går ihop i nacken och smälter sedan sömlöst med tyget på livstycket upptill på ryggen.

Linne finns i många olika utföranden och är särskilt vanliga bland monokromatiska varianter. Materialet är ofta en lätt bomullsblandning, vilket gör den idealisk som en luftig topp för sommaren. De finns även i form av ribbade skjortor.

Möjliga kombinationer

Tack vare denna speciella skärning är linne axelbandslösa och ger utsikt över skulderbladen, vilket gör dem både sportiga och feminina. En feminin och avslappnad look kan definitivt skapas, speciellt om du har linne med en trendig kombination.

43 % RABATT] [HOT] 2020 Vanligt ribbad beskuret linne i MAUVE |  ZAF
Amazon.com: SO Strappy Girls' Tank Tops (S): Ba
Wonder Nation - Wonder Nation solida linne 2-pack (liten).
Cropped snap linne |  Linne outfits, söta linne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*