Home / Mode / Blockpumpar för kvinnor
Blockpumpar för kvinnor

Blockpumpar för kvinnor

Bekväm men elegant, robust men ändå feminin – Det här är blockhälpumpar. Dessa mycket speciella skor passar inte bara för dejten eller festerna, utan även för vardagsbruk på kontoret eller på språng. Hemligheten med denna mirakelpump: Den mycket breda hälen stöder hälen och erbjuder enastående komfort. Du kommer att älska dessa skor!

Kan det vara något mer?

När du tänker på höga klackar, faller de flesta damer vanligtvis superfina, tunna klackar a, som sträcker ut bärarens ben på ett fördelaktigt sätt och därmed gör det visuellt smalare. Nackdelen med dessa skor: de gör inte bara fötterna vackra, utan också smärtsamma. Knappast någon kvinna kan stå på sådana klackar en hel dag. Och Carrie Bradshaw ändrar inte på det, traskar outtröttligt genom New York i sina (jävligt dyra) höga klackar i tv-serien ”Sex and the City” och ger inte upp sina lyxmodeller ens i sitt eget hem. Den som tycker att detta är en stor bluff och ändå förstår varför Carrie älskar klackar så mycket borde nog skaffa ett par blockklackar. Någonstans avgjordes mellan penny och kilklack Denna skovariant har varit tillbaka i modet ett tag. Detta är inte bara goda nyheter för ledande varumärken som gärna har tagit med skomodellerna i sina kollektioner, utan också för modeoffer som vill kombinera stil och komfort och ta sig igenom dagen smärtfritt trots höga klackar.
Pumpar med blockklack kännetecknas framför allt av sin korta sidovy. Sett framifrån ser de ut som vilken pump som helst. Endast i profilen avslöjar de sina Egenheter och karakteristiska egenskaperHälen uppfyller inte bara sitt syfte utan blir också en väsentlig designfunktion för skon.

Den som är rädd för att pumps med blockklack ska se för skrymmande ut kan lugna ner sig vid det här laget. Till skillnad från kilklackar tappar blockklackar aldrig sin känsliga karaktär på grund av gapet till framsulan. Ofta spelar ledande märken som Tamaris också med och kombinerar hälens robusta utseende mycket lätta och feminina designegenskaperResultatet är olika typer som ser bra ut i alla storlekar.
Sommarsandaler och lekfulla peep-toes med blockklackar imponerar med sina kontraster och får skohjärtan att slå snabbare. Lek också med annat material Precis som lack, mocka eller mocka, gör alla blockhälpumpar olika typer för att komplettera din skoskåp.
Om du vill sticka ut från mängden bör du skapa en modell med en plattform. Detta val lovar att bli ett par spännande skor för en mängd olika tillfällenOavsett om det är en danskväll eller ett extravagant middagsevenemang – en sådan sko är inte bara ett blickfång, utan också absolut bekväm. Speciellt kvinnor med små storlekar kan göra ett riktigt modestatement med en sådan sko!
Ännu mer variation uppnås med olika färger. Block heel pumps ser särskilt bra ut

Bra.

Amazon.com |  Fericzot Pumps Dam Sexig Lackläder spetsad tå.
Nine West Astoria Block-Heel Pumps & Recensioner - Heels & Pumps.
Amazon.com |  Kvinnors ankelsnörning stängd spetsig tå Chunky block stängd.
Bästa klackskor för vår/sommar 2018: Topp 20 sandaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*