Home / Stil / Blommig bomberjacka outfit idéer
Blommig bomberjacka outfit idéer

Blommig bomberjacka outfit idéer

För dig som gillar att bära blommiga föremål som den blommiga klänningen eller den blommiga kjolen, bör du veta att de kan ge dig den där uppfriskande och glada känslan i allmänhet, vilket gör att du ser mer attraktiv och tillgänglig ut. Så är dock inte fallet med den blommiga bomberjackan. Istället för att se uppfriskande ut ser det stilrent och unikt ut. Och mycket intressant, det ser bra ut som en del av din streetoutfit såväl som som en del av din business casual outfit. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat några av de bästa idéerna för blommiga bomberjackor för dig. Låt oss ta en titt.

Svart och vit blommig bomberjacka med långärmad randig t-shirt


källa

För att starta den här spännande listan med outfitidéer vill jag visa dig en väldigt snygg streetoutfit som är ganska lätt att ta av. För att uppnå denna look kan du bära en svart blommig bomberjacka över en svart-vit randig långärmad t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny-jeans med muddar och vita sneakers för att fullända looken.

Svart blommig bomberjacka med grå tröja och slitna skinny jeans

svart blommig bomberjacka med grå tröja och slitna skinny jeans
källa

En grå tröja och en svart, röd och gul blommig bomberjacka är en bra kombination för både street- och affärskläder. Kombinera dessa plagg med muddar och slitna blå skinny jeans och klackar med öppen tå med svarta ankelband för att lägga till en sofistikerad touch till helhetslooken.

Svart och röd blommig bomberjacka med blå jeans

svart och röd blommig bomberjacka med blå jeans
källa

Denna outfit är relativt avslappnad och får dig att se väldigt ungdomlig och lättillgänglig ut. För att skapa denna outfit, bär helt enkelt en svart och röd blommig bomberjacka och en svart t-shirt överst. Om du inte vet hur du ska avsluta är ett par skinny jeans med blå muddar och svarta och vita sneakers ett bra val.

Blommig bomberjacka med vit väst och svart filthatt

blommig bomberjacka med vit väst och svart filthatt
källa

Låt oss nu titta på ett mer unikt och konstnärligt utseende som faktiskt inte är så svårt att uppnå. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit västtopp och ta på dig en svart blommig bomberjacka. Kombinera dem med blå skinny jeans och grå stövlar. Avsluta med en svart fedora för att lägga till en konstnärlig touch till looken.

Svart blommig bomberjacka med vit linneöverdel och skinny jeans

svart blommig bomberjacka med vit linneöverdel och skinny jeans
källa

Det här är en mycket stilig affärsdräkt gjord speciellt för designers. För att uppnå denna look kan du bära en vit linneöverdel med en svart blommig bomberjacka. Kombinera dem med svarta skinny-jeans med muddar och neonrosa balettkläder. Avsluta med en svart läderväska för att göra outfiten extra elegant.

Bär din med en vit tryckt t-shirt och blå slitna skinny jeans

vit tryckt t-shirt och blå slitna skinny jeans
källa

Ibland är det skorna och accessoarerna som tar en genomsnittlig outfit till en annan nivå. Den här outfiten är en perfekt demonstration av det. Bär en vit t-shirt med en svart blommig bomberjacka. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Bär rosa och svarta glidsandaler för att få skorna att se mer unika ut. Bär en svart choker för att se ännu snyggare ut.

Blommig jacka med himmelsblå pennkjol och svarta klackar

Blommig jacka med himmelsblå pennkjol och svarta klackar
källa

Detta är ett mycket intressant och framgångsrikt försök att kombinera en blommig bomberjacka med en formell arbetsdräkt till en affärsdräkt. För detaljer, bär en vit button down skjorta och en fluga med mörkblått band. Bär en vit, gul och blå blommig bomberjacka över den. Bär den med en himmelsblå pennkjol och marinblå ballerinaskor för att komplettera denna slående outfit.

Bomberjacka med lågt skuren vit väst och svart krage

Bomberjacka med lågt skuren vit väst och svart krage
källa

Det här är en relativt mörkare och snyggare outfit. För att uppnå denna look, bär en svart bomberjacka med subtila blommiga broderidetaljer. Kombinera jackan med en vit, lågskuren västtopp och mörkblå skinny jeans. Komplettera din outfit med ett par vita sneakers och en svart choker.

Bär den med en ljusrosa sidenskjorta och svarta jeans

Ljusrosa sidenskjorta och svarta jeans
källa

Denna outfit är inte bara en väldigt snygg outfit, den är också en lågmäld sexig outfit som får dig att se superattraktiv ut. För att uppnå denna look, koppla ihop en ljusrosa crop top med en svart blommig bomberjacka. Kombinera dem med svarta jeans, svarta klackar och en rosa läderclutch för att fullända din stil med stil.

Vit blommig bomberjacka med blå mini jeansshorts

Vit blommig bomberjacka och blå minijeansshorts
källa

För dig som jobbar i de kreativa branscherna eller inte har en väldigt strikt klädkod på jobbet, här kommer en väldigt chic och stilren outfit som du kanske vill prova. Bär en vit button down skjorta och en vit blommig bomberjacka till toppen. Kombinera dem med blå mini jeansshorts och ljusrosa klackar för att fullända denna fantastiska outfit.

Bär den med en svart crop top och flytande minishorts

Flytande minishorts med svart crop top
källa

Vanligtvis är en helsvart look mörk och seriös, men definitivt inte i det här fallet. För att skapa denna look kan du bära en svart blommig bomberjacka över en svart topp. Kombinera dem med svarta flytande minishorts och svarta stövlar i läder med öppen tå. Denna svarta outfit kommer att få dig att se sexig och stilig ut på samma gång.

Svart blommig bomberjacka med figursydd miniklänning i läder

svart blommig bomberjacka och bodycon miniklänning i läder
källa

Här är en annan helsvart outfit, men den här gången är det en semi-formell outfit att bära på kontoret. För att forma denna outfit kan du bära en svart bodycon miniklänning i läder. Bär en svart blommig bomberjacka över den. Kombinera dessa plagg med en handväska i svart läder och svarta sandaler med remmar för att fullborda denna snygga arbetsoutfit.

Bär den med en grå t-shirt, svarta minishorts och en baseballkeps

grå t-shirt svarta minishorts baseballkeps
källa

En basebollkeps ger vanligtvis en sportig touch till din outfit. Här är till exempel en väldigt snygg outfit. Du kan uppnå detta genom att bära en grå t-shirt med en svart blommig bomberjacka och svarta flytande minishorts. Bär svarta chelsea-stövlar i läder för skorna. Bär slutligen en svart baseballkeps för att lägga till en sportig och avslappnad touch till den övergripande looken.

Blommig bomberjacka med vit skjorta och skinny jeans

blommig bomberjacka med skinny jeans med vit skjorta
källa

Det här är en stilig och vacker affärsdräkt som du kanske vill prova. Bär en vit skjorta med rund hals och svart blommig bomberjacka för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans, ett citrongult läderbälte och mörkbruna mockastövlar för att fullborda denna unika och vackra outfit.

Blommig bomberjacka i svart och roséguld med crop top och byxor med vida ben

Blommig bomberjacka i svart och roséguld med crop top och byxor med vida ben
källa

För en stilren och lite konstnärlig look, kanske du vill bära en svart och roséguld blommig bomberjacka med en svart crop-top. Kombinera dem med svarta byxor med hög midja och vida ben. Bär ett par svarta platåsandaler för skorna för att fullborda denna snygga look.

Jag hoppas att du tycker att dessa blommiga bomberjacka-outfitidéer är användbara. Som du kan se är alla dessa outfits faktiskt ganska lätta att ta av sig. Det finns inga supersnygga kläder. Ge det ett försök och ha kul styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*