Home / Mode / blommiga outfit idéer
blommiga outfit idéer

blommiga outfit idéer

Trots kylan som fortfarande sveper över landet kan vi inte låta bli att dras till vårens färgglada och tunnare kläder. På våren och sommaren bär vi gärna kläder dekorerade med alla sorters blommor, stora som små. Är det naturligt uppfriskande med blommiga detaljer på våra outfits? Blommor och mönster har aldrig varit så trendigt och i år vill vi klä oss i sommartoner från topp till tå. Det finns blommiga plagg i alla sortiment, från klänningar till blusar och jeans, men även accessoarer som väskor, skor och badkläder.

Våga kombinera olika blommönster och mixa och matcha färger och modeller. Vill du satsa på en mönstermix finns det ett jättebra randmönster att blanda blommönstret med. Kombinera en blommig klänning med smala ränder med en randig skjorta under. För den som inte känner sig redo för den vildaste mixen av mönster, passar den utmärkt med denim eller svart.

Även om blommor skriker sött och sött, kan du enkelt göra en outfit tuff genom att para ihop den med ett par sneakers, en cool bag eller en jeans- eller skinnjacka för de kyliga dagarna.

Nedan har vi listat några av de mest populära blommiga outfits som för närvarande finns i galleriet.

50 outfitidéer för att bära blommönster som aldrig förr
Blommiga outfitidéer för sommaren: Hur man bär och balanserar den.
Stilrena arbetsoutfitidéer för kräsna kvinnor 44 |  blommig kjol.
blommiga-tryckta-jumpsuit-vår-outfit-idéer-min |  Ecemel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*