Home / Dekoration / bohemiska verandor
bohemiska verandor

bohemiska verandor

Boho chic och zigenare stilar är frisinnade och väldigt avslappnade samtidigt som de är livfulla och ljusa. Boho heminredning är lätt att återskapa eftersom det inte kräver mycket matchning och du kan få några återvunna och vintagepjäser och massor av DIY-dekor. Om du är på humör för lite boho-dekor för ditt hem och inte vet var du ska börja, låt oss försöka bygga en boho-veranda. En veranda är det första rummet dina besökare kommer att se. Så varför inte uppmuntra dina gäster att känna sig frisinnade och bekväma på samma gång? Här är några tips för att göra din veranda boho chic och wow gäster.

möbel

Välj möbler baserat på storleken på ditt rum: Om det är litet, välj bara några få föremål – en gungbänk, stol eller ottoman. Om det är stort kan du ordna en sittgrupp och eventuellt en mat- och sovplats också. Vilka möbler för en boho-entré? Ta ett boho- eller vintagebord, några rottingbänkar och stolar, en läderottoman och ett flätat bord. En vintage kista kan användas som ett sidobord, och en macrame hängmatta kan också vara en vacker pjäs för en liten veranda, och det ser väldigt boho ut. Gillar du ljusa färger, välj ljus och ljus klädsel, eller neutral klädsel om du gillar ljusa färger.

dekor

Inredning gör plats för boho! Ta först ljuslyktor, bättre marockanska, för att lysa upp verandan eller om du föredrar flätade lampskärmar för taklampor. För det andra, leta efter färgglada tryckta textilier: mattor, överkast, kuddar som har en stark boho-känsla och som är lätta att tillverka om du gillar pyssel och sömnad. För det tredje, lägg till korgar och flätade och rottingaccenter för att skapa en frisinnad känsla. En av de viktigaste sakerna för ett boho-utrymme är svängandet av krukgrönsaker och växter – det kan placeras var som helst, och om det inte finns tillräckligt med utrymme – häng planteringskärlen så kan du skapa en hel hängande trädgård! Vill du ha en boho-känsla? Gör en riktig tipi precis på verandan!

Bästa boho chic utemöbler för veranda makeover |  Bohemiskt rum.
23 boho-verandor du aldrig vill lämna - DigsDi
24 välkomnande Boho verandadekoridéer |  ComfyDwelling.c
39 Awesome Bohemian Front Veranda Dekoration Idéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*