Home / Dekoration / Boho plantskola inredningsidéer
Boho plantskola inredningsidéer

Boho plantskola inredningsidéer

Den boho-chic stilen är den mest populära för heminredning idag: den är avslappnad, välkomnande och catchy, den har många detaljer och catchy element. Boho-stil finns överallt: badrum, kök, sovrum och om du har barn – det är hög tid att införliva det där också. En boho plantskola är en vacker och lugnande oas med massor av intressanta detaljer som kommer att dra ditt barns uppmärksamhet. Dessutom handlar boho-stil om varma neutrala färger eller ljusa zigenska färger och mönster, vilket gör den perfekt för ett könsneutralt utrymme. Behöver du idéer för att implementera denna stil i barnrummet? Låt oss ta en titt på några idéer!

färger och texturer

Du kan gå två olika vägar med boho-stilen: varma neutrala färger som sträcker sig från vita till naturliga trätoner, eller ljus och zigensk, men den senare idén används sällan eftersom ett barnrum ska vara lugnande och lugnande. Du kan också prova ett svartvitt färgschema eller fräscha upp dina neutrala färger med pasteller.

Lägg till massor av textur till rummet med fuskpäls, sten, tapeter, tegel, läder och mocka för att göra ditt barns rum svalare. Boho-stilen kräver också användning av mycket trä, rotting och rotting. Så hoppa inte över dessa material.

möbler och inredning

Välj moderna, rustika, vintage eller minimala trä- och rottingmöbler med neutral klädsel. Häng upp chica konstverk, makramé-, jute- och bohomattor, släng plagg och kuddar i marockansk stil och glöm inte krukgrönskan – det kommer att liva upp utrymmet. Lampor kan tillverkas av flätade eller träpärlor för att passa utrymmet.

Så många hjärteögon för denna moderna boho plantskola med en punch av.
Natural Bohemian Nursery |  Idéer för barnkammare inredning |  100 Layer Cakel
25 vackra könsneutrala förskoledekorationer - Shelterne
25 vackra könsneutrala förskoledekorationer - Shelterne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*