Home / Dekoration / Bordsdukar för speciella tillfällen

Bordsdukar för speciella tillfällen

Gott folk, hösten är här! Om du planerar en cool familjemiddag eller en fest med dina vänner över helgen är en stor och mysig höstdukning ett måste. Vi vill visa dig några fantastiska exempel som ser så bra ut att dina gäster skulle bli förvånade. Ta pumpor, löv, grönsaker, frukt eller bär för att dekorera bordet, lägg till en sval duk och servetter. Du kan satsa på ett mer traditionellt bord med porslin i nyanser av orange och rött, eller byta till olivgrönt, vitt eller lila och dekorera med naturliga löv, nötter eller päron. Kolla in några fler fantastiska idéer, mittpunkter och dukning nedan, få några tips och idéer och bjud in dina gäster att imponera på dem!

färger och tryck

Ta reda på vilket färgschema du vill ha – blir det ett neutralt bord? En färgglad sådan? En neutral med ljusa accenter? Gå för traditionella höstfärger som brunt, rost, orange, mörkrött och vinrött, eller gå för vitt, brunt, ljusgrönt och grått. Lila och orange accenter gör din neutrala bordsbild djärvare och modernare. Utskrifter kan göra din bordsbild djärvare och mer catchy. Pläd är det mest populära trycket för höstdekoration. Men du kan också prova ränder och prickar.

dekor

Om du föredrar hållbar inredning kan du använda konstgjorda pumpor, bär, blommor och löv. Om du vill ha något fräscht och djärvt, välj naturligt lövverk, ormbunkar, kalebasser och frukt och grönsaker som kommer att göra din bordsmiljö mer modern. Ljus ger en mysig känsla till bordet, och tryckta eller neutrala textilier är ett måste – bordslöpare, servetter och en duk hjälper dig att klä upp bordet och sätta stämningen. Tänk på vävda bordstabletter, bambu eller pinnar som ger textur och en rustik känsla till bordet. Ditt porslin kan vara neutralt och monokromt eller tryckt och lätt för att ge bordet en stämningsfull touch.

mittpunkter

Mittstycken och bordslöpare är en väsentlig del av inredningen. De kan vara gjorda av blommor, löv, frukt och grönsaker – naturliga eller inte. Du kan placera mitten i en urna, skål, vas eller direkt på bordet. En bordslöpare gjord av frukt och grönsaker och löv kommer att modernisera din bordsbild, medan en blommig mittpunkt med löv kommer att lägga en vintage touch till bordet. Kolla in idéerna nedan för inspiration!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*