Home / Stil / brudens mor klänningar
brudens mor klänningar

brudens mor klänningar

Din dotters bröllopsdag är en stor milstolpe i ditt liv, precis som ditt. Det är dagen då allt ska vara perfekt, från dekorationer och blommor till minuter, kläder och smink. Så det finns några saker du bör ordna inför den stora dagen. En av dessa saker är valet och köpet av brudens mammas klänning.

Det första du bör göra är att prata med din dotter och fråga henne om hon har något speciellt för dig, eller så är du fri att välja vad du vill. Vissa brudar funderar redan på vad deras familjemedlemmar och tärnor ska ha på sig.

Innan du går och handlar bör du känna till några regler. Brudens mammas klänning bör aldrig vara i samma nyans som brudklänningen. Du bör också överväga några ljusa färger istället för att bära helsvarta outfits. Se till att din klänning är gjord av kvalitetstyger. Bröllop kan trots allt pågå hela dagen.

Hur väljer jag rätt klänning?

Du bör planera ditt köp i förväg för att slippa stress och ha lite tid att titta på de olika klänningar som passar för detta event. Om din dotter säger att hon inte har några speciella önskemål om snitt och färg på klänningen kan du köpa vad du vill gratis.
Det första och viktigaste är att köpa den klänning som smickrar din kropp. De rör på sig, så var försiktig när du väljer de långa klänningarna.
För denna modesäsong rekommenderar designers att bära mycket paljetter och en vacker spets.
Låt oss titta på några modeller som du kan bära.

Lång spets och paljett brudens mor klänningar

delikat rosa långa mor till bruden klänningar
källa
Detta är en fantastisk babyrosa klänning med den vackra spetsen. Det är ett bra alternativ om du gillar den här nyansen och klänningsmodellen.
Brudens mor blå lång klänning
källa
Mörka nyanser av blått kan se väldigt lyxigt och elegant ut. Lägger du till lite spets har du en vacker och lång klänning till brudens mamma.
långa mor till bruden klänningar
källa
Denna långa klänning i beige spets med sidodetalj är perfekt om du vill hålla dig neutral men ändå se fantastisk och elegant ut.

Kort brudmamma klär sig i spets och paljetter

korta beige silver klänningar till brudens mor
källa
Detta är en fantastisk midiklänning med den vackra och romantiska spetsen. Huvudfärgen är beige med de silverfärgade spetsdetaljerna, så med denna outfitkombination kan du enkelt kombinera moderna sandaler med silverband.
korta lila mor till bruden klänningar
källa
Den fantastiska färgen och skärningen hos denna brudklänning kommer att få dig att se glamorös ut. Livstycket är helt i spets och resten av klänningen ser väldigt stilig och elegant ut.
korta ömtåliga rosa brudklänningar
källa
Den magnifika kombinationen av två olika material, satin och spets, ser fantastisk ut på den här brudens mamma-klänning. Den mjukt rosa färgen och den blommiga detaljen under toppen gör att den ser väldigt elegant och underbart romantisk ut.

Hur man väljer rätt färg för din klänning + outfits

Du måste ta reda på om din dotter har något speciellt planerat för bröllopsdagen. Om hon vill att alla hennes medlemmar ska ha en viss färg är det viktigt att uppfylla den önskan.
Men om hon säger att du kan bära vad du vill, välj färger noggrant. Överväg att bära champagne eller silver istället för vitt, eller midnattsblått istället för svart.
Du kan också bära subtil rosa, vinröd eller beige om du föredrar den typen av färger.
Jag har valt ut några av de bästa färgerna åt dig.

Champagne/beige brudklänningar

off the shoulder mamma till bruden klänningar
källa
Detta är en fantastisk kombination av den beige champagnefärgen med silverdetaljerna. Den har ett modernt snitt och en axelbandslös halsringning. För de mammor som vill se moderna ut kan detta vara rätt val.
Paljettmamma till brudens klänning
källa
I år handlar det om paljetter. Den här klänningen är gjord av dem och den ser fantastisk ut! Mycket elegant beige paljettklänning kommer definitivt att få dig att glänsa.
Bell Sleeves Mother of the Bride Klänningar
källa
Du kommer att se underbar ut i denna långa champagnefärgade klänning. Det verkar som att den var skräddarsydd specifikt för brudens mor, med klockärmar och ett utsvängt livstycke. Ett perfekt alternativ för sommar- och höstbröllop.

Midnattsblå och smaragdgröna klänningar av brudens mor

Mitt i natten klär sig den blå mamman till bruden
källa
Det här är en jättefin långklänning i skymningsfärgen. Den har handgjorda broderade paljettblommor och livstycke i tyll. Bra klänning om du vill känna dig väldigt elegant och glamorös.
Klänningar till brudens mor i sammet
källa
Sammet är ett av de mest eleganta materialen. Det kommer att få även den mest avslappnade klänningen att se väldigt chic ut. Det här är en väldigt vacker midnattsblå brudklänning med en urringning från axeln och en slits baktill.
gröna mor till bruden klänningar
källa
Detta är en mycket sofistikerad och elegant klänning för brudens mamma. Den smaragdgröna färgen är bara underbar och kommer att få dig att känna dig underbar.
Den här klänningen har en figursydd livdel med V-ringning och en draperad sjalkrage för extra glamour. Ett pärlbandsband accentuerar den naturliga midjan. Denna formella klänning till brudens mor har också praktiska fickor.

Mjukt rosa brudklänningar

ärm mor till bruden klänningar
källa
Den här klänningen har korta ärmar, V-ringning och V-rygg och är lång och flytande. Den mjukt rosa färgen gör den väldigt elegant och de delikata paljetterna ger dig rätt mängd glamourvibe.
Vattenfall mor till bruden klänning
källa
Roséguld är väldigt modernt och ser väldigt lyxigt ut. Du kommer att visa upp din glamorösa sida och definitivt lysa tillbaka i denna långa huvklänning till brudens mor.
knälånga mor till bruden klänningar
källa
Om du inte gillar långa klänningar, bär denna knälånga brudklänning. Det är en rouge rosa färg med en vacker spets överallt. Om du vill framhäva din midja kan du ta på dig en smal rem som den på bilden ovan.

Oavsett vilken klippning och färg du väljer för brudens mors klänning, rådgör med din dotter och brudgummens mor. Ni kan också shoppa alla tillsammans, så planera era aktiviteter några veckor innan bröllopet.

När du letar efter din perfekta klänning, överväg vädret såväl som kulturella eller religiösa seder. Oavsett bröllop kan du inte gå fel med de eleganta och matchande långa eller korta klänningarna i någon av ovanstående färger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*