Home / Stil / Brun kjol outfit idéer
Brun kjol outfit idéer

Brun kjol outfit idéer

För dig som älskar att bära kjolar på jobbet är det här blogginlägget speciellt för dig. Istället för att prata om den mer populära svarta eller vita kjolen, ska jag idag prata om den bruna kjolen som låter dig se vacker och stilig ut på ett ganska diskret sätt. Styling kan vara ganska enkelt. Ett av de bästa sätten är att köpa en brun minikjol framtill och para ihop den med en passande långärmad topp för att visa upp några kurvor och se elegant och elegant ut. Vad du kommer att se är några av de bästa bruna kjoloutfitidéerna jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Blå jeansjacka i kombination med en svart och vit randig t-shirt och kjol med en brun knapp framtill


källa

Låt mig börja denna lista med outfitidéer med en mycket ungdomlig och attraktiv streetoutfit. Bär en svart och vit randig långärmad t-shirt med en blå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med en minikjol med brun mockaknapp framtill. Till skorna kommer antingen vita sneakers eller svarta balettkläder att passa perfekt till resten av outfiten.

Svart halvärmad tröja med mock-ringning och brun minikjol i manchester

svart halvärm mock neck tröja med brun manchester mini kjol
källa

För att se smal och lång ut kan du bära alla svarta plagg utom din kjol med ett litet trick. Du kan till exempel bära en svart halvärmad bodycontröja och en brun minikjol med knytknapp framtill. Bär svarta leggings med ett par svarta oxford-läderskor för en snygg finish.

Mörkblå halvärmad tröja med brun midikjol i läder med hög midja

Marinblå halvärmad tröja och brun midikjol i läder med hög midja
källa

För att se ännu mer elegant och chic ut är det en mycket bra idé att lägga till ett läderelement till din outfit. Du kan också bära en brun midikjol i läder med hög midja och en marinblå halvärmströja. Lägg till ett par ljusrosa balettkläder och en rosa läderclutch till mixen för att lägga till en damliknande touch till hela looken.

Svart tröja med brun minikjol med bågat bälte i fåll

svart tröja med brun minikjol med bågad fåll och skärp
källa

Här är en vacker konstnärlig och snygg outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär helt enkelt en svart stickad turtleneck-tröja för toppen. Kombinera den med en brun minikjol med hög midja med bågad kant och svart skärp. Bär ett par stövlar i svart mocka för att se ännu mer elegant och attraktiv ut.

Vit chiffongblus med klockärmar, minikjol i mocka och höga stövlar

vit chiffongblus med klockärmar, minikjol i mocka och stövlar över knäet
källa

Här är en minimalistisk och damliknande outfit som får dig att sticka ut från mängden på ett helt naturligt sätt. För toppen, använd helt enkelt en vit chiffongblus med klockärmar. Kombinera den med en brun mini skater mockakjol. Bär ett par svart mocka över knästövlarna för att få skorna att se supersnygga ut.

Grå stickad tröja med mörkbrun minikjol

grå kabelstickad tröja med djupbrun minikjol
källa

Här är en mysigare och mer lättillgänglig look att bära vardagligt på fredagar. Bär en grå stickad tröja med en grynig ådring till toppen. Kombinera den med en mörkbrun minikjol. För att få dina ben att se ännu smalare och längre ut kan du bära svarta strumpor med svarta läderskor för att fullända outfiten.

Svart fuskpälsjacka med brun minikjol i mocka

svart fuskpälsjacka med brun minikjol i mocka
källa

Här är en mycket elegant semi-formell outfit att bära på ett cocktailparty. För att uppnå denna lite sofistikerade look kan du bära en svart fuskpälsrock över en svart rund hals. Kombinera dem med en brun minikjol med mockaknapp framtill. Ett par svarta stövlar i mocka över knäet och en svart fedora är ett bra par att ha i din arsenal.

Svart cardigan med svart crop top och brun minikjol

svart cardigan med svart crop top och brun minikjol
källa

Här är en superren och snygg brun och svart outfit. Bär en svart crop top med en svart kofta för att få de vackra och naturliga lagren. Kombinera dessa plagg med en brun minikjol med hög midja i mocka. Bär svarta leggings med ankelstövlar i svart läder för att se elegant och attraktiv ut.

Ljusblå chambray button down skjorta, minikjol och sandaler

ljusblå chambray skjorta med knappar, minikjol och sandaler
källa

För en mer avslappnad och ungdomlig look är det en mycket trevlig idé att bära en ljusblå chambray skjorta. Kombinera den med en brun minikjol. Bär ett par svarta platta sandaler för att se både avslappnad och stilig ut. För att lägga till en touch av sofistikering till denna outfit kan du bära en leopardmönstrad läderhandväska för att fullborda looken.

Svart lågärmad topp med djup V-ringning och brun minikjol

svart låg V-ringad långärmad topp med brun minikjol
källa

Här är en enkel och sexig outfit att bära på ett cocktailparty, speciellt om du vill sticka ut från mängden utan att bära en kostym. Bär bara svart avskuren långärmad t-shirt med V-ringning och kombinera den med en brun minikjol i mocka. En handväska i brunt läder och ett par svarta balettkläder är en bra kombination att ha i din arsenal.

Svart skinnjacka med mörk läder minikjol

svart skinnjacka med mörk läder minikjol
källa

Bär en grå lätt överdimensionerad tröja med en svart skinnjacka för en stilren och sofistikerad look. Kombinera dem med en mörkbrun minikjol i läder för att se lång och smal ut. För resten av outfiten, bär ett par svarta leggings och ett par svarta ankelboots i läder för att fullända looken med stil.

Blå jeansjacka med minikjol i mocka och svarta ankelboots

blå jeansjacka med minikjol i mocka och svarta ankelboots
källa

För att se ung och avslappnad ut, använd bara en vit t-shirt med en ljusblå jeansjacka och en brun minikjol. Till skorna kan du bära vita sneakers för att fullborda outfiten på ett avslappnat sätt eller så kan du bära svarta Chelsea-stövlar i läder för att se stiligare ut.

Svartvit blus med prickiga ärmar och en brun minikjol

svart och vit prickig blus med klockärm med brun minikjol
källa

Bär den här svarta och vita chiffongblusen med klockarm med en brun minikjol för att se vacker och lite vintage ut. Bär svarta strumpor med ett par svarta oxfordskor för att se stilig och attraktiv ut.

Här är idéerna för bruna kjoloutfits som hjälper dig att se diskret stilfull och vacker ut. Prova och se om du gillar det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*