Home / Dekoration / Budgetrenovering av sovrum

Budgetrenovering av sovrum

2019 har anlänt och du har inte renoverat något i ditt hus? Uppdatera några rum för att göra dem mer välkomnande – våren kommer och du kan säga hej när du renoverar ditt hem. Gör lite dekorationer på en budget i ditt kök, badrum och kanske sovrum. Ett sovrum är ett mycket viktigt utrymme, din oas av avkoppling och sovplats, lite förfriskning kostar inte mycket. Jag har förberett några coola idéer åt dig, tveka inte att stjäla dem!

Skapa en instruktionsvägg

En statement-vägg bakom din sänggavel är alltid ett coolt sätt, det är en djärv och trendig accent i ditt sovrum. Det finns många sätt att skapa en sådan vägg: med färg, med väggmålningar, tapeter, tegel, sten, trä och så vidare. Den trendigaste idén är tapeter, speciellt retrotapeter. Det är ett hett sätt att lägga charm till rummet. Sten, tegel och väderbitna trä ger textur och intresse till utrymmet beroende på vilket utseende du väljer. Om du vill lägga till färg, överväg ombre och färgblockering, som är de mest edgy teknikerna för moderna hem.

Byt sängbord

Ta ditt gamla nattduksbord och måla om det i djärva färger. Eller släng det och köp eller bygg ett nytt – om du inte har mycket utrymme, överväg ett mycket litet eller flytande nattduksbord. En flytande del eller ett helt arrangemang av sängbord på väggen ger dig tillräckligt med förvaringsutrymme och komfort. Ett hängande sängbord är en annan cool idé för att spara utrymme. Det spelar ingen roll att matcha nattduksborden – missmatchningar är en het trend.

Byt textilier

Sovrummen handlar om textilier: mattor, gardiner, sängkläder, filtar och kuddar. Så det är en bra idé att byta dem. Lägg till tryck, färger och texturer till din säng och skapa ett vackert, inbjudande utrymme att sova i. Du kan prova vad du vill och vad som passar ditt sovrumsinredning. och fortfarande göra sängen fet. Bli inspirerad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*