Home / Stil / Byxor med hög midja och vida ben
Byxor med hög midja och vida ben

Byxor med hög midja och vida ben

Det här blogginlägget skrevs speciellt för dig som måste ha byxor på kontoret hela tiden. Jag vet att många av er redan är uttråkade med de typiska svarta byxorna som ser bra ut men ändå ointressanta. Så jag skulle vilja rekommendera att du lägger till de vida byxorna med hög midja till dina dagliga arbetskläder. För att visa dig hur vackra och snygga de är, har jag samlat några riktigt snygga byxor med hög midja och vida ben till dig. Låt oss titta på dem nu.

Svarta byxor med hög midja och vit jacka

Svarta kostymbyxor med hög midja, vit jacka
källa

Istället för att börja listan med en typisk kombination av vit skjorta och svarta klänningsbyxor, ska jag visa dig denna superchica arbetsoutfit för att få din uppmärksamhet. För att uppnå denna fantastiska outfit kan du bära en vit topp med en vit ullrock för toppen. Kombinera dem med svarta vida byxor med hög midja och svarta platåklackar för en snygg finish.

Svart turtleneck med vida ben och vida byxor


källa

Det här är en så snygg och konstnärlig svart outfit som passar särskilt dig som jobbar inom de kreativa näringarna. För toppen, bär en svart figursydd turtleneck. Kombinera den med svarta byxor med vida ben för att få dina ben att se långa och smala ut. Bär en svart ankelrem med öppen tå med dina skor för att lägga till elegans till din outfit.

Svart sidenskjorta med knappar och mörkblå byxor med vida ben

svart skjorta i siden och mörkblå byxor med vida ben
källa

Här är en väldigt enkel men ändå stilig och lågmäld sexig outfit som du kan överväga. För toppen, bär en sidensvart button down skjorta och låt de två eller tre översta knapparna vara olösta. Kombinera tröjan med ett par marinblå byxor med breda ben och hög midja för att visuellt knyta ihop midjan och se lång och smal ut. För att ytterligare förstärka denna effekt kan du gömma ett par svarta platåklackar under byxorna.

Vit Criss Cross Top Neck Top med beige vida byxor

vita byxor med vida ben
källa

För en glamorös och damliknande outfit är det en bra attityd att använda den rosa färgen. För toppen, bär en vit topp med en grimma halsringning. Kombinera den med rosa byxor med hög midja vid ben och svarta klackar med ankelband för att se snygg och sexig ut.

Vit omlottstopp i siden med oliv byxor vid ben

vita omlottbyxor i siden, byxor med vida ben i oliv
källa

På ett sätt är byxorna med vida ben som en utsvängd kjol. Det är ingen överraskning att det kan få dig att känna dig luftig. Du kan till exempel bära olivfärgade byxor med vida ben och vit silkestopp för att se supersnygg och luftig ut. Svarta klackar med öppen tå och en vit läderclutch kompletterar denna look perfekt.

Bär den med en svart trekvartsärm med colon-tröja

svart trekvartströja med ståkrage
källa

För en sval och mörk helsvart outfit i två färger kan du bära en svart trekvartströja med en äkta halsringning. Kombinera den med svarta klänningsbyxor med vida ben och svarta klackar med öppna tår och ankelband för att göra en outfit som får dig att se smal och lång ut.

Vit tryckt skjorta med knäppning med grå chinos och vida ben

vit tryckt button down skjorta, grå chinos med vida ben
källa

Denna outfit är en strömlinjeformad version av den typiska kombinationen av vit skjorta och gråa byxor. Toppen är en vit tryckt button down skjorta medan byxorna nu är de grå chinos med breda ben och hög midja. Om du funderar på att klä ner dig på casual-listan, komplettera din outfit med svarta spetsiga klackar och en handväska i vitt läder.

Crop top med vita byxor med hög midja och vida ben

Crop top vita byxor med hög midja och vida ben
källa

Det här är en vacker helvit outfit som visar tricket att klä sig upp och ner. Detta trick kommer att få dig att flytta upp midjan och få dig att se lång och smal ut. Som ett exempel på en sådan outfit kan du bära en vit ärmlös crop-top med vita klänningsbyxor med hög midja vid ben. För skorna är det bara att stoppa in ett par svarta klackar med öppen tå under byxorna för att se ännu smalare ut.

Mörkblå t-shirt med mörkblå kostymbyxor

mörkblå t-shirt marinblå kostymbyxor
källa

Du kan inte bara bära byxor på kontoret, utan du kan också styla dem på ett sätt som gör att de ser bra ut och passar för möten och dejter med vänner. Du kan till exempel tona ner stilen genom att bära en marinblå t-shirt med marinblå byxor med vida ben. Kombinera den öppna tån med svarta ankelband och en handväska i svart läder för att lägga till en sofistikerad touch till denna avslappnade outfit.

Rosa och svart prickig skjorta med vita byxor

vita byxor med rosa och svart prickig skjorta
källa

För er som tycker att de vita skinny jeansen redan är väldigt unika och iögonfallande. Du kanske vill ompröva efter att ha sett dessa vita klänningsbyxor med vida ben. Du kan bära en rosa och svart prickig skjorta för att styla. Kombinera ett par stövlar i grå mocka med en grå handväska för att piffa upp det ytterligare.

Svarta byxor med en röd och vit horisontell randig ärmlös topp

svarta byxor röd och vit horisontellt randig ärmlös topp
källa

Det här är inga typiska byxor med vida ben, utan raka byxor med lätt utsvängd botten. Den här typen av skärlåda får dina ben att se långa ut utan att dölja alla kurvor. Du kan kombinera dem med en röd- och vitrandig ärmlös topp och svarta platåsandaler för att se stiliga och avslappnade ut.

Marinblå chiffongskjorta med matchande byxor med vida ben

Mörkblå chiffongskjorta för att matcha byxor med vida ben
källa

Detta är en vacker och elegant helmarinblå outfit. Den består av den mörkblå chiffongskjortan och de mörkblå byxorna med vida ben. Skjortan har den där snygga rosettdetaljen som gör att outfiten ser mycket mer bedårande ut. Du kan helt enkelt kombinera delarna med svarta öppna klackar för att komplettera outfiten med elegans.

Svart västtopp med randiga byxor med vida ben

randiga byxor med vida ben i svart väst
källa

För en stilig och avslappnad look kan du bära en svart västtopp med hög midja i marinblå och vitrandiga byxor med vida ben. Bär ett par kungsblå balettkläder för att göra outfiten ännu mer iögonfallande.

Ljusrosa bodycontröja med grå byxor med vida ben

ljusrosa bodycon tröja grå byxor med vida ben
källa

För en snygg look bredvid kan du bära en ljusrosa tröja med grå byxor med vida ben. De subtila mönstren i både toppen och byxorna ger lite djup till outfiten, vilket gör outfiten ännu mer anmärkningsvärd. Du kan helt enkelt para ihop outfiten med nakna sandaler för att fullborda outfiten på ett uppfriskande sätt.

Här är idéerna för klädsel för byxor med hög midja vid ben som jag ville dela med dig. Hoppas du tycker att de är användbara och försöker lägga till dem i din portfölj av arbetskläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*