Home / Dekoration / Cloffice designidéer
Cloffice designidéer

Cloffice designidéer

Vad är ett kontor? Det här är en garderob + hemmakontor, en perfekt idé inte bara för en stil- eller modebloggare utan även för många andra tjejer och män. Ett kontor sparar mycket utrymme när du kombinerar två olika funktioner i ett rum. Det här är en trendig idé att rocka just nu. Är du redo att se några idéer för att bygga ditt eget kontor? Låt oss börja!

färger och stilar

Medan ett kontor vanligtvis är ett litet utrymme, kommer du definitivt att vilja fortsätta stilen i ditt hem här för att hålla det sammanhållet och välja ett färgschema. Om du har en liten garderob och föredrar neutrala eller rena vita färger, kommer dessa färger att se luftiga och eteriska och visuellt större ut. Du kan också välja kontraster som svart och vitt, eller lysa upp ett neutralt utrymme med ljusa accenter som rosa och lila. Om du vill ha en tjejig look, välj pastellfärger. Bygg in massor av lampor och häng en ljuskrona – du behöver dem både för att prova kläder och skor och för att arbeta vid datorn.

möbler och inredning

Först, förstå hur många kläder, skor och accessoarer du har och om du behöver en stor garderob eller inte. På så sätt kan du räkna ut hur mycket utrymme du behöver, oavsett om det är en liten provisorisk, en stor öppen garderob eller en delvis öppen garderob med byråer. För det andra, ta reda på hur mycket utrymme du behöver för din hemmakontorsdel: ett skrivbord och några förvaringsenheter om du behöver dem. Bestäm om du vill separera de två delarna visuellt eller slå samman dem till en. Lägg till inredning och tillbehör och glöm inte en stor spegel och voila!

Före & Efter: Melissa's
Arbeta smart och litet: De bästa Cloffice-idéerna du behöver |  Arbrook.
klippa.  Ta försiktigt bort dörren och resten av dörrkarmen.
Få ordning på ett litet utrymme med en Cloffice {Office Closet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*