Home / Dekoration / Coola eldstäder och spisar

Coola eldstäder och spisar

Hösten kommer och det kommer att vara viktigt att hålla dig varm och mysig hemma. En vacker öppen spis eller härd kan vara en bra idé som skapar en bekväm miljö som du aldrig vill lämna. Om du inte kan rocka en vanlig eldstad kan du välja etanol, pellets eller annan modell. Här är ett urval av sådana kaminer och eldstäder, redo att köpa och värma upp rummet.

Natura är en innovativ kamin vars huvudkropp är gjord av stål med korkprofiler placerade och fixerade till dess struktur. Korkmaterialet fungerar också som ett säkerhetslager, vilket gör att användarna säkert kan röra och känna på vedspisen. Idén att använda kork som det huvudsakliga täckmaterialet uppstod från önskan att ge användaren möjlighet att röra vid kaminen för att känna värmen mer och mer.

Gor är en korsning mellan en fristående öppen spis och ett soffbord. Ett massivt block är stickat med tunna pinnar som bildar ett samtida altare för inhemska avkopplingsritualer. Dess minimala stil gör den lämplig för alla typer av utrymmen, samtidigt som elden mjukar upp formens tyngd. Den är TÜV-certifierad, körs på bioetanol och är säker.

I ett samhälle som blir allt mer individualistiskt och där den massiva användningen av teknik skiljer oss åt, föreslår formgivarna Rui Pereira och Ryosuke Fukusada ett föremål som använder eld för att föra människor samman. Faro är en mini eldstad som kan placeras inomhus eller utomhus med en etanolbrännare. Material som röd lera, hamrad koppar och aluminium ger en touch av traditionell vedeldning.

Solzaima TEK kaminkollektion erbjuder 6 sammankopplade men oberoende och unika sätt att värma ditt hem och bli bekväm vid den sprakande brasan! Tek System löser behovet av ugnsförvaring med nya sätt att förbättra användbarheten. Tek Wall syftar till att ta bort förekomsten av redskap från marken. Tek Lumber, en kamin reducerad till det väsentliga.

Här är en häftig, modern och mycket mångsidig klotventillös eldstad från Vauni som kan väggmonteras, ståmonterad eller helt enkelt placeras på golvet. Tack vare sin lätta, skorstensfria design kan Vauni ”Globe” eldstaden även enkelt användas inomhus eller som uteplatsvärmare. Finns i matt vit eller svart. Se fler moderna eldstäder från Vauni.

Vanligtvis liknar en braskamin eller öppen spis en specifik lådliknande form med liten flexibilitet. Med Speedbox erbjuder Philippe Starck inställningsmöjligheter för uppvärmning av möbler – en patenterad, kraftfull och miljövänlig design som även bygger på moduler. Verket har kubiska enheter – stora som små – som kan arrangeras i ett oändligt antal formationer. Det finns en eldmodul och en elektronisk modul, en kubsten, en kub för böcker, en kub för att sitta; Finns i vitt, svart eller silver.

Designern Davide Tonizzo kombinerar förvaringsartiklar med en öppen spis. Tillverkade av Bühler Furniture, är enheterna en del av Midtown-kollektionen, som ger mysigheten av en öppen spis i bekväm förvaring, vilket gör dem till det perfekta dubbla arbetsstycket för ditt vardagsrum. Delarna använder en helt säker, virtuell låga för att tillåta kaminen att sitta i träverket som omger den.

Gasspisen EcoSmart Fire gör det enkelt att se elden. Ingen rök, ingen belysning och inget sot. Låt stockarna bara vara en dekoration av din snygga och flamskyddade eldstad i rostfritt stål. Bara 3 liter bioetanol, vars förbränning inte skadar naturen, fungerar i 8 timmar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*