Home / Dekoration / Coola lila badrumsdesignidéer
Coola lila badrumsdesignidéer

Coola lila badrumsdesignidéer

Det coola med det lila färgschemat är att det kan förvandla vilket badrum som helst till en kunglig tillflyktsort. Lila är inte det populäraste färgvalet för ett badrum, men det fungerar definitivt bra där. I galleriet vi har satt ihop hittar du badrum i olika stilar, alla inredda i lila färger. Det finns så många coola nyanser av lila att du enkelt kan göra ditt badrum unikt. Ljuslila, djupa äggbyxor, funkig ametist, lugnande lavendel, alla dessa färger är fantastiska. Mörka nyanser är dramatiska och ger djup. De är mycket populära för trendiga, atmosfäriska utrymmen. Ljusare nyanser ger rummet en avkopplande känsla utan att vara för kall som vissa blues. Så att använda den för ett badrum är en bra idé. Låt oss ta en titt på hur du kan använda båda typerna av solglasögon i din badplats. Tveka inte att göra ditt badrum vackert och unikt!

Djupt och ljuslila

Djupare lila nyanser är idealiska för att skapa trendiga, atmosfäriska utrymmen, för en minimalistisk look eller för en supersnygg lila inredning med accenter av svart eller mörk choklad. Ljusa nyanser av lila är bra för att skapa ett djärvt utrymme – modern, modern bondgård, modern eller till och med vintage. Du kan para lila med vilken nyans du vill, men vitt och benvitt används vanligtvis för att fräscha upp rummet. Om du inte vill rocka för mycket lila, lägg till en lila statement-vägg, badkar, handfat eller konstverk.

lavendel och ljuslila

Lavendel och ljuslila är välkomna för att göra ditt rum känsligt, delikat och mjukt. Dessa är idealiska för tjejiga och helt enkelt romantiska rum. Väggarna kan göras i sådana färger. Du kan också välja ett lavendelbadkar, handfat och till och med textilier – välj blommor för en delikat touch.

33 coola lila badrumsdesignidéer |  DigsDigs |  hem, lila.
Fäst av
lila badrumsinredningsidéer, lila lyxiga badrumsinredning.
33 coola lila badrumsdesignidéer |  DigsDigs |  Lila badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*