Home / Dekoration / Coola sätt att fylla en tom vägg

Coola sätt att fylla en tom vägg

En tom vägg kan göra ditt utrymme lite trist och kallt eller oavslutat, vilket betyder att det är bättre att fylla i det på något sätt om du inte vill ha en ultraminimalistisk inredning. Hur kan du göra den här väggen mer intressant och iögonfallande? Här är några idéer.

Modiga speglar

Din spegel kan vara överdimensionerad och placerad i en sofistikerad ram, ett konstverk med en unik geometrisk struktur och form, det kan vara en uppsättning färgglada speglar, eller till och med en långfransad spegel för en boho-känsla – det är helt okej för dig och du vad du vill få

Kreativa hyllor

Att tänka bortom de linjära alternativen för flytande hyllor är ett annat bra sätt att fylla i en tom vägg. Satsa på hyllor med levande kanter för att ge utrymmet en naturlig känsla (det är en het trend just nu!). Prova hyllor som hänger i läder eller remmar, och välj en stor hylla med massor av fack som har en unik form – möjligheterna är oändliga och du får lite förvaringsutrymme också!

väggbonader

Tråd och tyg väggbonader är extremt populära för att dekorera ett boho-rum. Du kan hänga macrame, fransar, tyg i olika färger och mönster, och många sådana väggbonader kan göras själv. Det finns massor av tutorials du behöver. En väggbonad kan inte bara lägga till stil eller framhäva den befintliga stilen, utan också lägga till färg och struktur.

Strukturella väggbeklädnader

Täck en tom vägg med ett texturerat material: Det finns otaliga sätt att göra detta, från gjutna kakel till metallväggpaneler, träplankor till akustiska tygpaneler – fler typer av material än du kan föreställa dig. Det mest populära materialet är naturligt texturerat trä, som aldrig går ur mode och ger värme och mysighet.

Fet tapet

Tapeten har blivit stor och djärv med alla typer av dramatisk grafik och utskriftsmöjligheter. Det finns många färger, tryck och utseenden att välja mellan, och stora blommor och väggmålningar är också alternativ för att förstärka utseendet på en tom vägg, även i mindre utrymmen, eftersom de gör ett catchy statement.

stegar

Stöd en stege mot väggen! Detta är en bra idé för många inredningsstilar, särskilt rustika och boho. Stegen behöver inte vara hög, men om du använder mer än en är det viktigt att variera storlek och höjd för intresset. Stegar är också ett bra alternativ om du vill använda mjuka textilier, eftersom de kan ställas ut på stegpinnarna. Du kan också använda dem för att visa upp dina skor, glasögon och hattar. Därför är detta en perfekt idé för en entré.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*