Home / Dekoration / Coolaste Ikea Outdoor Hacks
Coolaste Ikea Outdoor Hacks

Coolaste Ikea Outdoor Hacks

Sommaren är i full gång och det är hög tid att klä upp ditt rum med coola accessoarer eller en ny möbel som rockar. I det här fallet är IKEA din bästa vän: det finns många saker som du enkelt kan fräscha upp och göra ditt utrymme mycket bättre och bekvämare. Idag delar vi med oss ​​av några coola idéer att testa. Dessa hacks är perfekta för alla utomhusutrymmen, från små balkonger till stora uteplatser. Låt dig inspireras!

möbel

Ikea-möbler stimulerar din fantasi och du börjar skapa som aldrig förr! Den populäraste idén är en utomhusbar eller en islåda för att kyla drinkar. Du kan ta vilken IKEA-vagn som helst för att förvandla den till en snygg bar i de färger och utseende du föredrar. För isskrin, skaffa en byrå – en idealisk kroppsbyte. Om du behöver en liten bit, ta ett växtställ och lägg till en bricka. Detta räcker för en mycket enkel bar. Att sitta är det nummer två som alla bryr sig om, och här skulle vilken bänk som helst göra det – måla och stencilera det som du vill. Om du känner dig kreativ, ta en dagbädd från IKEA och förvandla den till en bekväm utomhussoffa – vad kan vara bättre än det? Den sista punkten är bord: ta ett litet picknickbord med en pall, eller ett stort lågt bord av bänkar eller vanliga bord. Det finns massor av hacks du kan prova.

Andra saker

När det gäller andra coola IKEA-utomhushackar skulle jag först ringa planteringsmaskiner. Gröna och blommor i kruk är tänkta att liva upp alla utomhusutrymmen och du kan skapa snygga planteringskrukor och till och med galna utseenden med en mängd olika krukor som du väljer. Med IKEA lamellgolv på väggen kan du skapa en cool planteringshållare som är perfekt för små utrymmen och balkonger. Bli inspirerad och hacka din IKEA-pjäs med stil!

25 coolaste IKEA Outdoor Hacks du måste prova - DigsDi
25 coolaste IKEA Outdoor Hacks Du måste prova (DigsDigs) (Mit.
25 coolaste IKEA Outdoor Hacks du måste prova - DigsDi
25 coolaste IKEA Outdoor Hacks du måste prova (DigsDigs) |  själv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*