Home / Dekoration / Coolt vardagsrum med tegelväggar
Coolt vardagsrum med tegelväggar

Coolt vardagsrum med tegelväggar

Ett vardagsrum är ofta det mysigaste rummet i huset att samlas med familj och vänner, och varje designer eller ägare försöker göra det så välkomnande som möjligt. En öppen spis, lite växter och päls skulle göra ditt vardagsrum mysigt, och naturligtvis en sten- eller tegelvägg! Ja, det är svårt att tro, men grov tegel gör alla rum mysiga och glada, oavsett vilken stil du väljer. Faktum är att en vägg är lätt att anpassa till din interiör och färger – välj bara den storlek och färger du behöver – vit för shabby chic eller strikt mörkgrå för ett industriutrymme. Mycket ofta är en öppen spis gjord av tegel, och väggen bakom den fortsätter inredningen. Kolla in bostadsytorna nedan och välj idéerna för din heminredning!

Neutrala tegelväggar

Om du föredrar neutrala färger kan du välja en vit, vitkalkad eller bara neutral tegelvägg i gråa nyanser eller sand. Vitt tegel går lätt med många stilar av dekoration: boho, skandinavisk, modern, modern, samtida, glamour och andra. Du kan designa alla väggar på detta sätt eller välja en enda neutral tegelvägg. Om du inte kan göra en riktig exponerad tegelvägg, välj faux tegelpaneler. Du kan fylla det neutrala utrymmet med färgglada möbler, ljusa textilier, accessoarer och konstverk, eller hålla utrymmet neutralt med vita möbler, konstverk och tillbehör.

Rött tegelväggar

Rött tegel är en klassiker som passar många inredningsstilar: industriell, boho, modern från mitten av århundradet, samtida och andra. Rött tegel kan vara lite för ljust för att täcka alla väggar. Därför är det oftast en enda statement-vägg eller två väggar. Rött tegel ser djärvare och mer strukturerat ut, vilket ger rummet catchy och intresse, men oroa dig inte – om du bestämmer dig för att rött tegel är för ljust kan du alltid vittja det för en dämpat utseende, eller bli vit eller mjuka upp den röda tegelstenen med det neutralt murbruk. Om du vill kalka rött tegel kan du till och med använda alla tegelklädda väggar. Kolla in exemplen för att integrera tegelstenar i din vardagsrumsinredning och bli inspirerad!

59 coola vardagsrum med Brick Wal
77 häftiga vardagsrum med tegelväggar - DigsDi
77 häftiga vardagsrum med tegelväggar - DigsDi
Den coolaste inredningsidén för vardagsrummet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*