Home / Stil / Cowboy bälte outfit idéer
Cowboy bälte outfit idéer

Cowboy bälte outfit idéer

Idag ska jag prata om hur man stylar cowboybältet, vilket kan tillföra mycket stil och tuffhet till din outfit. För er som inte är så bekanta med cowboybältet är det i grunden ett robust brett läderbälte med ett överdrivet silver- eller guldspänne. Det är inte så svårt att styla. Du kan i princip para ihop den med vilken streetoutfit som helst du bär och du kan omedelbart lägga till massor av tuffhet till din look. För att visa dig fler sätt att styla har jag samlat några riktigt snygga cowboybälte-outfitidéer till dig. Låt oss ta en titt.

Grå tröja med svarta slitna skinny-jeans och cowboybälte


källa

Som redan nämnts går ett cowboybälte perfekt med jeans. Du kan till exempel bära en grå tröja med svarta skinny jeans. Bär ett svart och silver cowboybälte för att få outfiten att se tuffare och snyggare ut. Komplettera din outfit med ett par ankelboots i svart läder för en extra snygg touch.

Svartvit blus med djup V-ringning och cowboybälte

Svartvit blus med djup V-ringning och cowboybälte
källa

Du kan också använda ett cowboybälte som en del av en superchic look. Detta skapar en intressant kontrast mellan bältet och de eleganta delarna. Du kan till exempel bära en svart och vit djup V-ringad blus, svarta smala byxor och ett svart cowboybälte. Komplettera looken med svarta spetsiga tåklackar.

Grå V-ringad t-shirt och svart cowboybälte

grå v-ringad t-shirt och svart cowboybälte
källa

Ett cowboybälte är särskilt användbart när du vill förvandla en genomsnittlig streetoutfit till en mer flashig sådan. Till exempel, den här outfiten, som består av en grå v-ringad t-shirt och svarta skinny jeans, ser inte lika tilltalande ut när de är utan det svarta dubbade cowboybältet. Till skorna kan du bära svarta och vita sneakers för att komplettera outfiten avslappnat.

Bär den med en kort blus med vita klockärmar och en svart maxikjol med hög midja

vit cropped blus med klockärmar och svart högmidjad maxikjol
källa

Detta är en annan superchic outfit som ser tillräckligt bra ut för att bära till en fest eller semi-formell tillställning. För att uppnå denna look kan du bära en beskuren blus med vita klockärmar och para den med en svart maxikjol med hög midja. Kombinera dessa plagg med ett svart cowboybälte och svarta läderstövlar för att se extra snygga ut.

Svart t-shirt med djup V-ringning och långa ärmar, blå jeans och cowboybälte

svart låg v-ringad t-shirt, blå jeans och cowboybälte
källa

För dig som har ansträngt dig mycket för att komma i form kommer här en outfit som kan visa upp dina resultat lite grann genom att visa upp din hud och kurvor. För att skulptera denna look, bär en svart djup V-ringad långärmad bodycon t-shirt. Kombinera den med blå jeans med raka ben och ett svart cowboybälte. Bär svarta spetsiga klackar för att fullborda looken.

Bär den med en svart skinnjacka och blå skinny jeans

svart skinnjacka och blå skinny jeans
källa

För att se enkel och snygg ut kan du bära en vit t-shirt med en svart skinnjacka överst. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett svart cowboybälte. Till skorna kan du bära vita sneakers för att se avslappnad och stilig ut. Vill du se ännu snyggare ut är ett par svarta läderboots ett ännu bättre alternativ.

Ljusrosa miniklänning i bohostil med svart cowboybälte


källa

För en vacker och konstnärlig look kan du bära en blekrosa miniklänning i boho-stil. För att göra din midja lite mer märkbar och se lång och smal ut kan du slå in klänningen med ett svart cowboybälte. Komplettera din outfit med ett par sandaler med nakna klack och en svart floppy hatt.

Vit maxiklänning med knappar och svart skärp

vit maxiklänning med knappar och svart skärp
källa

Det här är en underbar outfit som du definitivt kan bära på kontoret. Det är en outfit full av karaktär. För att forma denna outfit kan du bära en vit maxiklänning och ett svart cowboybälte över. Kombinera den med orange sandaler och vinröd väska med fransar för att se mer elegant och unik ut.

Bär den med en ribbstickad tröja med svart halsringning och mid-calf boots


källa

Ett cowboybälte kan också användas som en liten dekoration för en platt helsvart outfit. Du kan till exempel bära en svart ribbad tröja med kåpa och svarta skinny jeans. Bär ett svart och silver cowboybälte för att lägga till lite extra till din outfit. Trots allt kan ett par svarta läderkängor verkligen få din outfit att se mycket snyggare ut.

Ljusrosa t-shirt med ljusblå minijeansshorts


källa

Denna outfit är en bra demonstration av talesättet ”less is more”. Outfiten består av enkla delar, inklusive en ljusrosa t-shirt, minishorts i jeans, ett svart cowboybälte och ankelstövlar i grått läder. Dessa bitar fungerar bara perfekt tillsammans och resultatet är bara fantastiskt.

Röd figursydd tröja med ljusblå skinny jeans

röd figurnära tröja med ljusblå skinny jeans
källa

För att se ljus och enkel ut kan du bära en knallröd bodycon-tröja till toppen och para den med ljusblå skinny-jeans och ett svart cowboybälte. Bär ett par oxfordskor i svart läder för att hålla outfiten minimal och ren.

Blå jeansjacka med svart cowboybälte

blå jeansjacka med svart cowboybälte
källa

För att piffa upp din svarta outfit kan du lägga en blå jeansjacka över din topp. För att forma denna outfit kan du bära en svart V-ringad topp och en blå jeansjacka till toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans, ett svart och silver cowboybälte och svarta läderkängor för att fullända outfiten med stil.

Guld cowboybälte med orange och rosa rutig skjorta

guld cowboybälte med orange och rosa rutig skjorta
källa

För att uppnå en mysig och stilren look, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en rosa och orange rutig pojkvänskjorta med boyfriendjeans och ett guld cowboybälte. Kombinera dem med svarta läderstövlar och en ljusgrå baseballkeps för att fullända outfiten med stil.

Svart romper med cowboybälte och skinnjacka

svart byxdress med cowboybälte och skinnjacka
källa

För en snygg lagerlook kan du para ihop en svart byxa med en svart skinnjacka överst. För att bättre visa upp din midja kan du bära ett svart cowboybälte för att svepa in din byxa. Bär ett par svarta balettkläder för att få skorna att se feminina och snygga ut.

Svart ribbad tröja midiklänning med cowboybälte

svart ribbad tröja midiklänning med cowboybälte
källa

Det här är en väldigt mysig och intressant outfit. För att skulptera denna look, bär en svart ribbstickad midi-tröjaklänning och kombinera den med en matchande ribbad stickad halsduk. Kombinera dessa plagg med ett svart cowboybälte och svarta stövlar i mitten av vaden i mocka för att fullända din look.

Jag hoppas att du gillar dessa cowboybälte-outfitidéer som jag just nämnde för dig. Om du någon gång känner dig lite uttråkad med vad du har på dig, se om ett cowboybälte kan ge lite tuffhet till din look och få dig att känna dig ny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*