Home / Dekoration / Dagbäddar utomhus för siesta
Dagbäddar utomhus för siesta

Dagbäddar utomhus för siesta

Sommaren är i full gång och det enda bättre än att äta ute är att sova ute! Om du älskar att sova under dagen eller bara chilla och läsa en bok på kvällen, är en riktig utomhusdagbädd precis vad du behöver för att skapa din egen personliga oas av avkoppling. Vilka dagbäddar ska man prova? Jag har satt ihop några idéer som du kanske gillar. Titta bara!

Smidda utomhusdagbäddar

Dagbäddar i smide och metall är perfekta för utomhusbruk av en uppenbar anledning: metall är mycket hållbart och tål hårda väderförhållanden. En elegant smidd säng av valfri färg kommer enkelt att matcha marockanska, zigenska, franska landskap och vintage utomhusutrymmen, vilket ger chic till sina vinjetter. Beroende på din stil, tillbehör dagbädden med färgglada kuddar och kuddar med blommönster.

Dagbäddar i trä utomhus

Trä är ett tidlöst material och väldigt mångsidigt eftersom det finns olika träslag. Naturligtvis är den inte så hållbar och klarar inte heller tuffa väderförhållanden, men du kan åtminstone prova några lämpliga ytbehandlingar för att förlänga dess livslängd. Dagbäddar i trä kan tillverkas av rotting, rotting, bambu, teak, ek och många andra. Det finns otaliga mönster, från det mycket minimalistiska till det utsmyckade och snidade för boho-utrymmen. Lägg till fler kuddar till din dagbädd för att göra den inbjudande och kanske lägg till tryck och färger till rummen.

Andra dagbäddar utomhus

Moderna och minimalistiska dagbäddar är gjorda av olika material för att göra ett uttalande med sitt utseende. Du kanske hittar catchy, vaggliknande dagbäddar och enkla, moderna – välj det som passar ditt utomhusutrymme bättre!

25 välkomnande utomhusdagbäddar för din siesta - DigsDi
Siesta Canopy Outdoor Daybed - Tropical - Outdoor schäslonger.
25 välkomnande utomhusdagbäddar för din siesta - DigsDi
Sassari Day Bed of European Inspired Design - Early Settler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*